AA

MCZ Kaika

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag.

Afmetingen (DxBxH)

47 × 89 cm

Rendement

93%

Brandstof

Pellets

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

MCZ Kaika

De MCZ Kaika is een pelletkachel met minimale afmetingen, uitgevoerd met gepoederlakte stalen panelen. met zijn vermogen van slechts 6kW is dit de ideale pelletkachel voor kleine leefruimtes. Kleuren : Wit, Rood, Bordeaux, Zwart en Aluminium.

Uitvoeringen


 

Air

De modellen op AIR blazen de warme lucht via de voorkant (of bovenkant) van de kachel uit. Ideaal wanneer de kachel één enkele ruimte dient te verwarmen. De ventilator is onafhankelijk instelbaar van het vermogen : Dit laat een uiterst stille werking toe.

 

De eigenschappen van de MCZ Kaika


 

Easy

staat voor eenvoudig. Via een simpel bedieningspaneel kan de kachel makkelijk bediend worden in uw eigen taal : de kachel aanzetten, de temperatuur controleren, het uurrooster programmeren, enz. wordt kinderspel! Voor de Ego/Star is er in optie een fstandsbediening voorzien met de basisfuncties.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Of kom bij ons langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze professionals. Wij staan maandag tot en met zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 47 × 89 cm
Brandstof

Gewicht 120 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht