AA

MCZ Mako Comfort Air Matic Core M+

Prijs:

6.044,-

Afmetingen (DxBxH)

55 × 111 cm

Rendement

91%

Brandstof

Pellets

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

MCZ Mako CORE

Ontdek de Revolutie in Verwarmingsinnovatie: De MCZ Mako Vrijstaande Pelletkachel
Vernieuwde Verbrandingstechnologie met CORE Technologie

De Mako vrijstaande pelletkachel biedt een revolutionaire benadering van verwarmingsinnovatie met zijn geavanceerde CORE-technologie. Deze technologie introduceert een innovatieve methode voor het verbranden van houtrookgassen door middel van vergassing, waardoor een efficiënter en milieuvriendelijker verwarmingsproces ontstaat.

Efficiëntie in Verwarming

Met de CORE-technologie van de Mako pelletkachel wordt de efficiëntie van het verbrandingsproces aanzienlijk verbeterd. Door het gebruik van vergassing van houtrookgassen wordt een hoger rendement bereikt, waardoor minder brandstof nodig is voor hetzelfde verwarmingsresultaat. Dit resulteert in lagere verwarmingskosten en een verminderde ecologische voetafdruk.

Geavanceerd Ontwerp voor Optimaal Comfort

Naast zijn geavanceerde verbrandingstechnologie biedt de Mako pelletkachel een stijlvol en modern ontwerp dat naadloos past in elke woonruimte. Met zijn slanke lijnen en eigentijdse uitstraling voegt de Mako niet alleen warmte toe aan uw huis, maar ook een vleugje elegantie.

Intuïtieve Bediening voor Gemakkelijk Gebruik

De MCZ Mako is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met een intuïtief bedieningspaneel kunnen gebruikers eenvoudig de temperatuur regelen en de verschillende functies van de pelletkachel aanpassen naar hun voorkeur. Dit maakt het verwarmen van uw huis een moeiteloze ervaring.

Veelzijdige Verwarmingsopties

Of u nu op zoek bent naar een consistente warmtebron voor uw woonkamer, slaapkamer of kantoor, de Mako biedt veelzijdige verwarmingsopties om aan uw behoeften te voldoen. Met instelbare warmteniveaus en programmeerbare timers kunt u de warmte precies afstemmen op uw levensstijl.

Conclusie

De MCZ Mako vrijstaande pelletkachel vertegenwoordigt de toekomst van verwarmingsinnovatie met zijn baanbrekende CORE-technologie. Met zijn efficiënte verbranding, duurzame ontwerp en gebruiksgemak biedt de Mako een superieure verwarmingsoplossing voor elk huis. Ervaar het comfort en de prestaties van de Mako en ontdek een nieuwe dimensie in verwarmingscomfort.

Bent u geïnteresseerd? Kom eens langs bij ons experience center. Wij hebben de MCZ Mako opgesteld staan en ook een kachel branden met de CORE-technologie.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 55 × 111 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 161 kg
Kleur

,

Merk

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht