AA

MCZ Philo

Prijs:

5.990,-

Afmetingen (DxBxH)

29 × 116 cm

Rendement

89%

Brandstof

Pellets

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

MCZ Philo

De MCZ Philo is een pelletkachel speciaal ontworpen voor kamers met minder ruimte. Door zijn geringe diepte (27 cm) kan deze vrijwel overal worden geïnstalleerd. Ook is er een rookaansluiting naar boven mogelijk. De 2 ventilatoren kunnen naar wens worden gedraaid :naar achter, de zijkant, de voorkant en ook de bovenkant naargelang de warmtebehoefte. 2 kanalisaties naar achter mogelijk. Bovendeel en zijkanten zijn in zwart staal, de voorkant in staal kan in diverse kleuren : Wit, Zwart, Bordeaux, Aluminium of Brons.

 

De Technologie van de MCZ Philo


 

Active System

Het Active System is werkelijk het neusje van de zalm van MCZ. Een intelligent systeem  (met extra sensoren en
speciale software) dat perfect de hoeveelheid zuurstof regelt die de kachel nodig heeft voor een optimale vebranding. Veel of weinig trek in de schoorsteen, zware of lichte pelletkorrels, het Active System detecteert veranderingen en past de kachelinstellingen automatisch aan. Het Active System kan geprogrammeerd worden naar keuze.

Relax

staat voor gemak. De pelletkachel wordt bediend vanuit de luie zetel. Viade elegante en gebruiksvriendelijke af standsbediening regelt u de pelletkachel naar believen. Temperatuur bijstellen, programmeren, aan- of uitzetten, alles gebeurt via deze afstandsbediening. Daarenboven is de thermostaat in de afstands bediening geïntegreerd zodat u de juiste temperatuur bereikt waar u dat wil!

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 29 × 116 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 120 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht