AA

MCZ Sagar

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag.

Afmetingen (DxBxH)

51 × 107,6 cm

Rendement

92%

Brandstof

Pellets

Leverbaar
Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

MCZ Sagar

De MCZ Sagar is een strakke moderne pelletkachel met mantel volledig in zwart staal. Ook heeft hij een bovenblad in keramiek in de kleuren : Wit, Wit deco, Zwart of speksteen.

Uitvoeringen


Air

De modellen op AIR blazen de warme lucht via de voorkant (of bovenkant) van de kachel uit. Ideaal wanneer de kachel één enkele ruimte dient te verwarmen. De ventilator is onafhankelijk instelbaar van het vermogen : Dit laat een uiterst stille werking toe.

 

De Technologie van de MCZ Philo


 

Active System

Het Active System is werkelijk het neusje van de zalm van MCZ. Een intelligent
systeem (met extra sensoren en speciale software) dat perfect de hoeveelheid zuurstof regelt die de kachel nodig heeft voor een optimale vebranding. Veel of weinig trek in de schoorsteen, zware of lichte pelletkorrels, het Active System detecteert veranderingen en past de kachelinstellingen automatisch aan. Het Active System kan geprogrammeerd worden naar keuze.

Relax

staat voor gemak. De pelletkachel wordt bediend vanuit de luie zetel. Viade elegante en gebruiksvriendelijke af standsbediening regelt u de pelletkachel naar believen. Temperatuur bijstellen, programmeren, aan- of uitzetten, alles gebeurt via deze afstandsbediening. Daarenboven is de thermostaat in de afstands bediening geïntegreerd zodat u de juiste temperatuur bereikt waar u dat wil!

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Of kom bij ons langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze professionals. Wij staan maandag tot en met zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 51 × 107,6 cm
Brandstof

Gewicht 140 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht