AA

MCZ Thema

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag.

Afmetingen (DxBxH)

5,5 × 80 cm

Rendement

91%

Brandstof

Pellets

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

MCZ Thema

De MCZ Thema is klein in omvang maar levert hoge prestaties. Met zijn grote ruit en speelse uitvoering mag deze kachel gerust gezien worden! Met centrale achter- of boven aansluiting (Ø 100 mm) en brede branderpot voor een breed vlammenbeeld. De convectieventilator kan uitgeschakeld worden voor een stillere werking. Uitvoeringen : Zwarte zijpanelen met boven steen in speksteen of keramiek (Wit of Zwart)

 

Uitvoeringen


 

Air

De modellen op AIR blazen de warme lucht via de voorkant (of bovenkant) van de kachel uit. Ideaal wanneer de kachel één enkele ruimte dient te verwarmen. De ventilator is onafhankelijk instelbaar van het vermogen : Dit laat een uiterst stille werking toe.

 

De eigenschappen van de MCZ Thema


 

No air

De toestellen met NO AIR zijn uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden (in de minimum stand) voor een stillere werking.

 

Active system +

Deze splinternieuwe technologie bouwt verder op het reeds bestaande Active System, met dat verschil dat de verbranding en ventilatie van deze kachels met behulp van de digitale drukmeter wordt afgesteld i.p.v. met de luchtdebietmeter. De voordelen van dit systeem zijn legio : De kachels hebbeneen bredere en rustigere vlam (houtkachel look & feel), de wormwielmotor werkt continu voor een gegarandeerd stillere werking en daarnaast hebben ze ook een verbeterd design door de geringere inbouwdiepte zonder lucht debietmeter. Deze toestellen kunnen worden uitgerust met een UMTS modem, waarmee de kachel op afstand bediend kan worden.

 

Relax

staat voor gemak … De pellet kachel wordt bediend vanuit de luie zetel. Via de elegante en gebruiksvriendelijke af standsbediening regelt u de pellet kachel naar believen. Temperatuur bijstellen, programmeren, aan- of uitzetten, … alles gebeurt via deze afstandsbediening. Daarenboven is de thermostaat in de afstandsbediening geïntegreerd zodat u de juiste temperatuur bereikt waar u dat wil!

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Of kom bij ons langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze professionals. Wij staan maandag tot en met zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 5,5 × 80 cm
Brandstof

Gewicht 130 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht