AA

MCZ Tray Natural

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag.

Afmetingen (DxBxH)

53 × 105 cm

Rendement

93%

Brandstof

Pellets

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

MCZ Tray Natural

Deze stille pelletkachel past met zijn minimalistische uiterlijk in elk interieur. De MCZ Tray Natural en zijn technologie staat garant voor een uiterst stille werking en een mooi vlammenspel dat amper te onderscheiden is van dat van een houtkachel. De convectieventilator is optioneel verkrijgbaar. Uitvoeringen staal : Zwart, Brons. Met interieur in het zwart Alutec

Natural

De technologie NATURAL is een ontwerpfilosofie gewijd aan totale stilte. Deze kachels hebben geen ventilator, een wormwielmotor die continu draait. Ook speciaal ontworpen geluidsdempers en een pelletreservoir dat totaal gescheiden is van de rookgasventilator: alles voor een maximaal relax gevoel. De warmte wordt in de ruimte verspreid via natuurlijke convectie; elk technisch detail is speciaal ontworpen om de volledige warmte in de ruimte te brengen en te houden. Het hedendaags design van deze modelen wordt ook nog aantrekkelijker gemaakt door een breed vlammenbeeld dat bijna niet meer te onderscheiden is van dat van een houtkachel.

Active system +

Deze splinternieuwe technologie bouwt verder op het reeds bestaande Active System, met dat verschil dat deverbranding en ventilatie van deze kachels met behulpvan de digitale drukmeter wordt afgesteld i.p.v. met deluchtdebietmeter. De voordelen van dit systeem zijn legio : De kachels hebbeneen bredere en rustigere vlam (houtkachel look & feel), de wormwielmotor werkt continu voor een gegarandeerd stillere werking en daarnaast hebben ze ook een verbeterd design door de geringere inbouwdiepte zonder lucht debietmeter. Deze toestellen kunnen ook worden uitgerust met een UMTS modem,waarmee de kachel op afstand bediend kan worden.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Of kom bij ons langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze professionals. Wij staan maandag tot en met zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

 

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 53 × 105 cm
Brandstof

Gewicht 135 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht