Art nr:101306

A

Nordic Fire Tjallmo

Prijs:

4.674,-

Rendement

91,7%

Brandstof

Pellets

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Nordic fire Tjallmo

Krachtige Warmte en Stijlvol Design: De Nordic Fire Tjallmo Pelletkachel

Breng comfort en sfeer in uw huis met de Nordic Fire Tjallmo pelletkachel. Deze vrijstaande kachel combineert een krachtige warmteafgifte met een stijlvol design, waardoor het de ideale keuze is voor moderne huishoudens. Met een capaciteit van 8 kW verwarmt de Tjallmo moeiteloos ruimtes tot 200 m², waardoor u kunt genieten van een gezellige ambiance, zelfs op de koudste dagen.

Efficiënte en Milieuvriendelijke Verwarmingstechnologie

Dankzij de geavanceerde pelletverbrandingstechnologie van Nordic Fire, biedt de Tjallmo een uitzonderlijke efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Door gebruik te maken van hoogwaardige houtpellets als brandstof, verbrandt de kachel schoon en minimaliseert het de uitstoot van schadelijke stoffen. Hierdoor draagt u bij aan een duurzamere toekomst, terwijl u geniet van de warmte en gezelligheid in uw huis.

Gemakkelijk te Bedienen en Programmeerbaar

Met het intuïtieve bedieningspaneel van de Nordic Fire Tjallmo kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur en instellingen selecteren. Bovendien is de kachel programmeerbaar, waardoor u het verwarmingsschema kunt aanpassen aan uw levensstijl. Kom thuis in een warm huis, zonder energie te verspillen, dankzij de handige programmeeropties van de Tjallmo.

Stil en Veilig in Gebruik

De Tjallmo pelletkachel zorgt niet alleen voor warmte, maar ook voor rust en gemoedsrust. Met een fluisterstille werking geniet u van een vredige omgeving zonder storende geluiden. Bovendien is de kachel voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals een automatische uitschakelfunctie en beveiliging tegen oververhitting, waardoor u met een gerust hart kunt ontspannen terwijl de kachel brandt.

Elegant Design voor Elke Woonruimte

Met zijn strakke lijnen en tijdloos design voegt de Nordic Fire Tjallmo een vleugje elegantie toe aan elke woonruimte. De kachel is verkrijgbaar in verschillende kleuropties en materialen, zodat u het perfecte model kunt kiezen dat past bij uw interieur. Of u nu een moderne of klassieke inrichting heeft, de Tjallmo zal zeker een blikvanger zijn in uw huis.

Energiebesparing en Kostenvermindering

Naast het bieden van warmte en comfort, helpt de Nordic Fire Tjallmo u ook om energie te besparen en kosten te verminderen. Dankzij de efficiënte verbranding en programmeerbare functies kunt u de verwarming aanpassen aan uw behoeften, waardoor onnodig energieverbruik wordt voorkomen. Dit resulteert in lagere energierekeningen en een positieve impact op het milieu.

Extra informatie

Brandstof

CV aansluiting

Gewicht

Kleur

Merk

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht