Art nr:Trimline Woody Loft Pellet

A

Trimline Fires Woody Loft Pellet

Prijs:

3.860,-

Afmetingen (DxBxH)

412 × 107,7 cm

Brandstof

Pellets

Uitverkocht
Uitverkocht

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Trimline Fires Loft Pelletkachel

De Trimline Fires Woody Loft heeft als houtkachel in korte tijd een bijzonder positie op de op de markt verworven. Door een combinatie van een natuurlijk imago met de houten voet en de stoere uitstraling door de strakke lijnen, is het een ontwerp die veel aandacht trekt. Mede daardoor is het een zeer succesvol model op de Nederlandse markt geworden.

Geholpen door het succes van de houtkachel, heeft Trimline Fires een volgende stap genomen. Daarom lanceren ze nu de Trimline Fires Woody Loft Pellet.

Wat is kenmerkend aan deze kachel?

De verbrandingskamer is samengesteld met gebruik van de laatste technieken. Het resultaat is een gebruikersvriendelijke, compacte en stille kachel met een volledig automatische regeling voor optimale warmteafgifte. De kachel bevat onder andere thermostatische sturing en timer functie waarbij de bediening geschiedt middels een Nederlandstalig menu. App control via tablet of smartphone is optioneel leverbaar. Verder maakt de kachel gebruik van een continue aanvoer van pellets in combinatie met een efficiënt convectiesysteem. Voor installatie in goed geïsoleerde woningen bestaat de mogelijkheid de kachel eenvoudig op directe luchtaanvoer van buiten aan te sluiten. De afvoer heeft een diameter van 80 mm.

De kachel en de techniek zijn 100% Nederlands. Een eerlijk toestel van zeer goede kwaliteit en met een duurzaam Nederlands Design! Gegarandeerd voor vele jaren stookgemak en milieuvriendelijk verwarmen.

 

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 412 × 107,7 cm
Brandstof

Gewicht 130 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Vuurzicht