8,5 (1086)

×

Filteren

Zoeken

zoekensluiten

Zoeken sluiten

Online en winkel-advies

In onze winkel en online beantwoorden onze vakkundige specialisten al uw vragen!

Chat en telefonie zijn op dit moment gesloten.
U kunt ons wel altijd e-mailen.

1000+ kachels en haarden in onze showrooms

Meer dan 12.000 onderdelen verkrijgbaar

Gecertificeerde opgeleide adviseurs & monteurs

8,5 uit 1086 BE00RDELINGEN

Gazco radiance

Betoverende vlam effecten van de Gazco radiance serie

De nieuwste toevoeging aan de Gazco Elektrische haarden is de Radiance-serie. Deze heeft een stijlvol design en zeer geavanceerde technologie waardoor er werkelijk betoverende vlam effecten ontstaan.

Met het prachtige LED vlammenspel heeft u de keuze uit twee opvallende kleuren, zodat u de perfecte stemming voor elke gelegenheid kunt creëren. Het selecteren van de diepe oranje gloed biedt een warme en uitnodigende sfeer van de traditionele haard, of als alternatief het blauwe vlam effect dat een opvallende eigentijdse uitstraling geeft. Elk vlambeeld kan wat betreft de helderheid op verschillende standen worden ingesteld. Het vlambeeld kan ook worden bediend zonder dat er gebruik word gemaakt van de 2kw verwarming, zodat u ook van uw haard kunt genieten tijdens de warmere zomermaanden.

Amber vlam effect
Blauwe vlam effect

Wandmontage & inbouw opties

De Radiance kan in twee verschillende uitvoeringen worden geleverd, als model voor wandmontage of als inbouwhaard. Afhankelijk van uw smaak en wat past binnen uw kamer c.q. ruimte. Beide versies zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten, en kunnen verder worden uitgebreid met de keuze uit diverse frames. Welke Radiance u ook kiest, deze zullen altijd een opvallend middelpunt zijn in uw huis.

FABELACHTIGE FRAMES EN VLAM EFFECTEN

Er zijn een aantal mooie frames en styling opties beschikbaar voor zowel de haarden voor wandmontage als de inbouwmodellen van de Radiance, Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste look voor uw interieur te vinden.

De Radiance voor wandmontage bevat Gazco’s state-of-the-art Chromalight ™ LED-achtergrondverlichting (backlight), bij zowel de glazen als stalen frames. Deze verlichting is moeiteloos instellen waardoor de juiste sfeer door kan worden gecreëerd. Kleur psychologie, de studie over het combineren van kleuren, komt voort uit het principe dat door de blootstelling aan bepaalde verlichting, dit kan zorgen voor ontspanning, en revitaliseren kan werken op uw lichaam en geest. Het 12 kleuren chromatherapy verlichting systeem laat u genieten van de rust door het geleidelijk veranderen van het kleurenspectrum. Dit alles door een druk op de knop van de afstandsbediening waardoor u onderdompelt in uw favoriete aura.

 

De Radiance Inbouwhaard kan worden gepresenteerd in een frame loze (Edge) uitvoering. Deze creëert een tijdloze haard ingebouwd in de muur of wand, en is hierdoor het middelpunt in uw woning. Door gebruik te maken van een frame de Verve XS kunt u volop genieten vanuit alle hoeken, dit door zijn gebogen 3D-vorm. Het Verve XS frame is verkrijgbaar in drie kleuren grafiet, ivoor of metallic rood, elk zorgen voor een onderscheidende en blijvende indruk.

Radiance Inbouw Verve XS
Radiance Inbouw Edge
Radiance Glass
Radiance Steel

Bij alle modellen in de Radiance-serie is er een keuze uit diverse materialen om voor het brander bed te plaatsen. Deze zijn ook zichtbaar als het vuur uit is. Standaard meegeleverd worden de witte keien, en optioneel kan om het vlammenspel extra te versterking, kan er een keuze worden gemaakt uit grote blokken gebroken helderglas, kleine brokken glas of stukjes glas in zwart of helder.

Witte & Glas Liezelstenen
Helder glaskralen
Zwart glas steentjes
Helder glas steentjes

Afstandsbediening

Zowel de wandmontage en inbouw Radiance modellen worden standaard geleverd met een thermostatische afstandsbediening. De slanke afstandsbediening geeft u volledige controle over het vuur met een tal van functies, zoals warmteafgifte en helderheid en kleur van het vlam effect. Hierdoor kunt u gemakkelijk de perfecte sfeer creëren vanuit uw stoel of bank. Met de afstandsbediening kunt u ook de Radiance’s handige timer-functie bedienen, zodat u gerust in slaap kunt vallen onder het genot van de rustgevende vlammen en heerlijke warmte.

1
2
3
4
5

Stap 1:

Type ruimte "Meerdere keuze zijn mogelijk"

Met deze vier stappen kunnen we uw behoeften en voorkeuren in kaart brengen en u helpen bij het vinden van het meest geschikte type kachel. Nadat we deze informatie hebben verzameld, kunnen we direct een aanbeveling doen op bais van uw antwoorden, inclusief het type kachel, het vermogen en het merk dat het beste aan uw behoeften voldoet.

1211 Resultaten

Keuzehulp