De nieuwe Dru Virtuo Evolve

Elektrische haarden zijn steeds populairder geworden als een veilige en gemakkelijke manier om het comfort van een haard in huis te halen. Met de nieuwste technologieën bieden elektrische haarden nu een realistischere vlam en warmte-ervaring dan ooit tevoren. Een van de nieuwste en meest geavanceerde elektrische haarden op de markt is de DRU Virtuo Evolve serie.

De DRU Virtuo Evolve serie is een innovatieve reeks van elektrische haarden die een prachtige en realistische vlam bieden. De haarden zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en bieden een uitstekende warmte-ervaring, met een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening. De haarden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen om aan verschillende behoeften te voldoen, namelijk de Virtuo Evolve 100, 130 en 180.

De elektrische haarden zijn verkrijgbaar in twee verschillende glasvarianten: een frontmodel of een 3-zijdig glas, die beide een breed zicht op de vlammen bieden en een realistisch vlammenspel creëren. Deze haarden kunnen ook verwarmen van 1 tot 2 kW en zorgen voor een aangename warmte, vooral tijdens de koude wintermaanden.

Alle haarden in de DRU Virtuo Evolve serie worden geleverd met een afstandsbediening, waarmee de vlamhoogte, de warmte en de verlichting kunnen worden aangepast. Daarnaast kunnen de haarden ook worden bediend via een app op je telefoon, zodat je op afstand de temperatuur en het vlammenspel kunt regelen.

Kortom, de DRU Virtuo Evolve serie is een prachtige aanvulling op elk interieur. Of je nu een moderne of klassieke stijl wilt, deze haarden bieden de perfecte combinatie van stijl, comfort en gebruiksgemak. Met de verschillende maten en glasvarianten om uit te kiezen, vind je zeker een haard die bij jouw smaak en behoeften past. Bekijk hieronder een video van het vlambeeld.