Reny terrashaarden,
trendy en milieuvriendelijk.

Het is volop lente. De tuin komt weer tot bloei na een lange winterslaap. En eindelijk, kunnen we weer buiten zitten. Naast een fijne tuinset, decoratie en vrolijke bloemen en planten, mag een buitenhaard zeker niet ontbreken op het terras. Is uw terras al klaar voor gezellige avonden?

Om aangenaam buiten te kunnen zitten als het ’s avonds afkoelt, is een buitenhaard echt een must. Ook dit seizoen zijn er weer prachtige nieuwe buitenhaarden te koop. Buitenhaarden zijn er in allerlei soorten en maten. Voor iedere situatie is er wel een geschikte haard of kachel. Bij het kopen van een buitenhaard zijn een aantal factoren van belang: materiaal, design, en duurzaamheid. Heeft u nog geen tuinhaard en kunt u wel wat aankooptips gebruiken? Als u jarenlang onbezorgd wilt genieten van een terrashaard, zijn deze drie een sfeerverwarmers het helemaal.

Reny tuinhaard: stoer, robuust en ijzersterk!

De terrashaarden van Reny zijn gemaakt van weerbestendig Cor-Ten-staal. Door regen en zonneschijn ontstaat een laagje edelroest. In tegenstelling tot andere tuinkachels, kan een laagje edelroest geen kwaad. Het is oppervlakkig en roest niet door. De haard is voorzien van een gesloten verbrandingssysteem, net als bij een houtkachel. Na het ontsteken van het vuur sluit u de stoere design kachel met de glazen deur. Hierdoor wordt het snel warm, want in een gesloten systeem wordt de verbrandingstemperatuur vele malen hoger dan bij een open vuur. En dat betekent meer rendement en een schonere verbranding. De kachels van Reny vinden in elke tuin wel hun plek, maar ook in een tuinhuis of onder de veranda zijn de modellen uiterst geschikt! Dankzij het CO²-neutrale verbrandingssysteem hebben buren praktisch geen last van de rook en bovendien stookt u heel milieuvriendelijk.

Vele uitvoeringen en opties

Het assortiment bestaat uit drie oerdegelijke kachels, de Quaruba leverbaar in meer dan 30 uitvoeringen, de stoere Bijuga welke leverbaar is op poten of verrijdbaar met de twee grote wielen en dan heb je dat de kleinste van de drietal, de Piquia welke leverbaar is op vierpoten of een driepoot van RVS.

Waarom iedereen een Reny tuinkachel zou moeten hebben

  • Hoog rendement
  • Gesloten verbranding
  • Geen overlast voor omgeving
  • Weersbestendig Cor-Ten staal
  • Warme roestbruine kleur
  • 100% CO2 neutraal
  • Maximaal zicht op vuur

VIDEO RENY TERRASHAARDEN