• 1000+ kachels en haarden in onze showrooms
  • Meer dan 12.000 onderdelen verkrijgbaar
  • Gratis verzending vanaf €175*
8.4 van 10
657 beoordelingen The Feedback Company
0

Rika Herfstactie 2019, nu met gratis Rika Comfortset


Met een RIKA pellet- of combikachel haalt u gezelligheid en warmte in huis. Met de RIKA Firenet wifimodule en draadloze ruimtevoeler wordt uw kachel nog slimmer: dankzij de wifimodule bedient u de kachel online vanop uw smartphone, tablet of PC. Altijd en overal.

De subsidie van de pelletkachels stopt!


Let op, subsudie op pelletkachels stopt! Sinds 1 januari 2016 is het mogelijk om subsidie te ontvangen na de aankoop van een pelletkachel. Helaas wil Staatssecretaris Stientje van Veldhoven deze mooie en besparende techniek niet langer financieel ondersteunen. Per januari 2020 wordt deze subsidieregeling dan ook geschrapt! Het lijkt nog even te duren voordat het zover is maar wees er snel bij.

4 redenen waarom u voor een Tulikivi haard zou moeten kiezen.


Een speksteenhaard met een zachte uitstraling, een mooi design, efficiënte verbranding, milieuvriendelijk én waar u ook nog eens uw eten op kan bereiden. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dit is toch echt de realiteit! Tulikivi realiseert uw droom!

Dru Summerlighting. Een gashaard voor 4 seizoenen.


Een haard is het gezelschap van de winter of in de herfst. Maar zodra de temperaturen buiten beginnen te stijgen zet je je beste vriend aan de kant en zeg je gedag tegen het gezellige vuur. Niet met de unieke ‘Summerlighting’ functie! Met deze functie kunt u ook op een mooie, warme zomeravond uw haard aan zetten, zonder warmte te creëren. Een haard inclusief het Summerlighting systeem is dus geschikt voor elk van de vier seizoenen.

Hoe verwarmt u een Tiny House? Wij vertellen het.


Een Tiny House heeft een oppervlakte van 50 m². Het begrip Tiny House is de laatste jaren erg bekend geworden, de media had er dan ook veel aandacht voor. Zo’n klein huisje wordt duurzaam gebouwd en is bedoeld als permanente woning. Hoe wilt u uw Tiny House verwarmen? Laten wij daar nu dé perfecte oplossing voor hebben, een houtkachel!

Stroomloze pelletkachels


Een nieuw begrip in de pellet wereld is de stroomloze pelletkachel. Pelletkachels staan al bekend om hun milieuvriendelijkheid, maar met de komst van de stroomloze pelletkachel wordt de in naam groeiende pelletkachel nóg duurzamer.

Altech introduceert pelletkachels – Het gemak van het nieuwe houtstoken


Altech staat bekend om zijn mooie, hout gestookte speksteenkachels. Wilt u een hout gestookte speksteenkachel, dan is Altech hét merk dat voor u klaar staat. Maar nu kunt u ook bij hen terecht voor een pelletkachel! Altech introduceert in 2019 haar eerste drie pelletkachels.

Austroflamm hout, pellets en een combinatie van beide


Af en toe is het tijd voor verandering en die tijd is nu gekomen bij Austroflamm. Met hun twee nieuwste modellen laten ze zien dat een pellet kachel veel meer kan zijn dan wat ze tot nu toe zijn geweest. Met het nieuwe design zeggen ze vaarwel tegen het stereotype pelletkachel en geven ze de pelletkachels een nieuwe boost.

Trots en erkend lid van NHK


100% zeker weten dat uw haard veilig geïnstalleerd wordt en dat u zorgeloos kan genieten van uw haard of kachel? Een NHK lid zorgt ervoor dat dit gegarandeerd gebeurt!

De top 4 pelletkachels van 2019


Een kachel die de laatste jaren steeds populairder wordt, is de pelletkachel. Een pelletkachel lijkt op een houtkachel, maar is toch heel anders. Het grootste verschil is de brandstof, waar in de houtkachels normale houtblokken worden gestookt wordt er in een pelletkachel houtpellets verbrand. Dit is geperst hout wat voornamelijk voorkomt uit restafval.