Bent u nieuwsgierig naar de levertijd van uw bestelling? lees verder Melding sluiten
  • 1000+ kachels en haarden in onze showrooms
  • Meer dan 12.000 onderdelen verkrijgbaar
  • Sfeerwarmingsgilde & erkend DE-bedrijf
8.4 van 10
760 beoordelingen The Feedback Company
0

Zomeractie Buitenleven!


Zomeractie Buitenleven! Zomer5 Profiteer in de maand September nog van onze Zomeractie. Deze kortingscode is geldig op bijna alle merken; Buitenhaarden* en Barbecues. Kies nu voor een nieuwe...

Vandaag is het Duurzame Dinsdag


Duurzame Dinsdag Met de Kalfire E-One Vandaag is het Duurzame Dinsdag. Dat betekent dat onze duurzame modellen Kachels vandaag worden uitgelicht. In het bijzonder hebben wij vandaag gekozen...

Wat is de EcoDesign-regeling – houtkachels en haarden


Wat is de EcoDesign-regeling - houtkachels en haarden Wat is de EcoDesign-regeling - houtkachels en haarden Er is aangekondigd dat de regeling voor haarden aangescherpt zal gaan worden in...

Dru Virtuo, het nieuwe vuur zit vol innovatie


Dru Virtuo, het nieuwe vuur zit vol van innovatie De haard van de toekomst Elektrisch, duurzaam én sfeervol De Dru Virtuo is niet zomaar een elektrische haard. Het...

De subsidie van de pelletkachels stopt!


Let op, subsudie op pelletkachels stopt! Sinds 1 januari 2016 is het mogelijk om subsidie te ontvangen na de aankoop van een pelletkachel. Helaas wil Staatssecretaris Stientje van Veldhoven deze mooie en besparende techniek niet langer financieel ondersteunen. Per januari 2020 wordt deze subsidieregeling dan ook geschrapt! Het lijkt nog even te duren voordat het zover is maar wees er snel bij.

4 redenen waarom u voor een Tulikivi haard zou moeten kiezen.


Een speksteenhaard met een zachte uitstraling, een mooi design, efficiënte verbranding, milieuvriendelijk én waar u ook nog eens uw eten op kan bereiden. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dit is toch echt de realiteit! Tulikivi realiseert uw droom!

Dru Summerlighting. Een gashaard voor 4 seizoenen.


Een haard is het gezelschap van de winter of in de herfst. Maar zodra de temperaturen buiten beginnen te stijgen zet je je beste vriend aan de kant en zeg je gedag tegen het gezellige vuur. Niet met de unieke ‘Summerlighting’ functie! Met deze functie kunt u ook op een mooie, warme zomeravond uw haard aan zetten, zonder warmte te creëren. Een haard inclusief het Summerlighting systeem is dus geschikt voor elk van de vier seizoenen.

Stroomloze pelletkachels


Een nieuw begrip in de pellet wereld is de stroomloze pelletkachel. Pelletkachels staan al bekend om hun milieuvriendelijkheid, maar met de komst van de stroomloze pelletkachel wordt de in naam groeiende pelletkachel nóg duurzamer.

Altech introduceert pelletkachels – Het gemak van het nieuwe houtstoken


Altech staat bekend om zijn mooie, hout gestookte speksteenkachels. Wilt u een hout gestookte speksteenkachel, dan is Altech hét merk dat voor u klaar staat. Maar nu kunt u ook bij hen terecht voor een pelletkachel! Altech introduceert in 2019 haar eerste drie pelletkachels.

Austroflamm hout, pellets en een combinatie van beide


Af en toe is het tijd voor verandering en die tijd is nu gekomen bij Austroflamm. Met hun twee nieuwste modellen laten ze zien dat een pellet kachel veel meer kan zijn dan wat ze tot nu toe zijn geweest. Met het nieuwe design zeggen ze vaarwel tegen het stereotype pelletkachel en geven ze de pelletkachels een nieuwe boost.

UKIAH
Laat vuur dansen Uniek buitenentertainment