• 1000 kachels en haarden in onze showrooms
  • 10.000+ onderdelen verkrijgbaar
  • Gratis verzending vanaf €175*
8.4 van 10
617 beoordelingen The Feedback Company

Scan actie


Geniet in de winter het het echte Deense design.   Scandinavisch design is nu de trend en daarom is februari en maart is Deens design aantrekkelijk geprijsd. Scan voldoet aan de strengste eisen. Alle modellen zijn al goedgekeurd voor Ecodesign / Lot 20 Scan kachels

Een gashaard zonder toegang op het aardgasnetwerk? Het kan!


U heeft een nieuw huis gekocht, dat is opgeleverd na 1 juli 2018, u heeft dus geen toegang tot het aardgasnetwerk. Uw droom om een gashaard aan te schaffen valt daarmee in duigen… Niet getreurd! Door een innovatie van Primagaz kunt u ook zonder toegang tot het aardgasnetwerk een gashaard in uw woning plaatsen. Een gashaard is dus voor iedereen, ook voor degenen zonder aardgas. Het kan allemaal!

Het verwarmen van uw Tiny House


Een Tiny House heeft een oppervlakte van 50 m². Het begrip Tiny House is de laatste jaren erg bekend geworden, de media had er dan ook veel aandacht voor. Zo’n klein huisje wordt duurzaam gebouwd en is bedoeld als permanente woning. Hoe wilt u uw Tiny House verwarmen? Laten wij daar nu dé perfecte oplossing voor hebben, een houtkachel!

Faber Opti-myst Technologie


Je blijft ernaar kijken! Het Opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch.