• 1000 kachels en haarden in onze showrooms
  • 10.000+ onderdelen verkrijgbaar
  • Gratis verzending vanaf €175*
8.4 van 10
657 beoordelingen The Feedback Company

Austroflamm hout, pellets en een combinatie van


Austroflamm Hout, pellets en een combinatie van Af en toe is het tijd voor verandering en die tijd is nu gekomen bij Austroflamm. Met hun twee nieuwste modellen laten ze zien dat een pellet kachel veel meer kan zijn dan wat ze tot nu toe zijn geweest. Met het nieuwe design zeggen ze vaarwel tegen [...]

Trots en erkend lid van NHK


kachelsenhaardenwinkel & NHK - een goed duo 100% zeker weten dat uw haard veilig geïnstalleerd wordt en dat u zorgeloos kan genieten van uw haard of kachel? Een NHK lid zorgt ervoor dat dit gegarandeerd gebeurt! Wat is NHK NHK is de Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche. Deze organisatie streeft naar voortdurende verbetering wat betreft [...]

De top 4 pelletkachels van 2019


De top 4 pelletkachels van 2019 Een kachel die de laatste jaren steeds populairder wordt, is de pelletkachel. Een pelletkachel lijkt op een houtkachel, maar is toch heel anders. Het grootste verschil is de brandstof, waar in de houtkachels normale houtblokken worden gestookt wordt er in een pelletkachel houtpellets verbrand. Dit is geperst hout wat [...]

Tijd voor onderhoud aan uw kachel of haard


Tijd voor onderhoud aan uw kachel of haard. Tijd voor kachelonderhoud Nu het warmer wordt, zult u minder vaak uw kachel opstoken. Een goed moment voor het nodige kachelonderhoud. Want u wilt wel zuinig, milieuvriendelijk én veilig blijven stoken. Hiervoor moet u misschien het rookkanaal reinigen of zelfs vervangen. Bij pelletkachels en gashaarden zal een [...]

Reny terrashaarden, trendy en milieuvriendelijk.


Het is volop lente. De tuin komt weer tot bloei na een lange winterslaap. En eindelijk, kunnen we weer buiten zitten. Naast een fijne tuinset, decoratie en vrolijke bloemen en planten, mag een buitenhaard zeker niet ontbreken op het terras. Is uw terras al klaar voor gezellige avonden? Om aangenaam buiten te kunnen zitten als het ’s avonds afkoelt, is een buitenhaard echt een must. Ook dit seizoen zijn er weer prachtige nieuwe buitenhaarden te koop. Buitenhaarden zijn er in allerlei soorten en maten. Voor iedere situatie is er wel een geschikte haard of kachel. Bij het kopen van een buitenhaard zijn een aantal factoren van belang: materiaal, design, en duurzaamheid. Heeft u nog geen tuinhaard en kunt u wel wat aankooptips gebruiken? Als u jarenlang onbezorgd wilt genieten van een terrashaard, zijn deze drie een sfeerverwarmers het helemaal.

Warm pleidooi voor hout als duurzame energiebron


Als we de energiebron hout op de juiste manier beheren en gebruiken, kan de oeroude energiebron hout weer worden omarmd. De energiebron hout lijkt het de laatste tijd erg moeilijk te hebben. De argumenten waren vroeger zo eenvoudig – hout en zijn oorsprong de boom zijn groene, duurzame producten, toch? Misschien. De discussies rond houtrookoverlast en emissies maken dit debat opeens veel ingewikkelder en dreigen onze natuurlijke voorkeur voor hout te ondermijnen.

Als je niet afhankelijk wil zijn van energiereuzen


Steeds meer mensen willen niet (meer) helemaal afhankelijk zijn van de grote energiereuzen voor de levering van gas en stroom. Veel huishoudens zouden meer zelfvoorzienend willen zijn met betrekking tot de energievoorziening, vooral met betrekking tot de warmtevoorziening, die een groot deel van het energieverbruik voor zijn rekening neemt.

Groen Stoken Convenant van de kachelbranche


De leden van de Nederlandse Haarden- en Kachelbranche (NHK) ondertekenden op 18 maart een convenant voor verduurzaming houtstook. Een goede en duurzame manier van hout stoken vraagt om voorbereiding en bewustwording. Met het convenant zeggen de partijen toe dat zei hieraan hun bijdrage willen leveren.

Scan, Deens design voor een aantrekkelijke prijs.


Sinds Scan in 1978 in Odense werd opgericht, doen zij er alles aan om klanten de beste houtkachels te bieden die er op de markt zijn, met specifieke aandacht voor design, innovatie en gebruiksvriendelijkheid. Het gaat ons niet alleen om warmte, maar ook om de perfecte vlam, brandend in een designbewust meubelstuk dat in het interieur van de meeste huizen past. De combinatie van Deens design, gewaagde ideeën en oog voor detail heeft Scan doen uitgroeien tot een grote speler op de houtkachelmarkt.

Hoe verwarmt u een Tiny House? Wij vertellen het.


Een Tiny House heeft een oppervlakte van 50 m². Het begrip Tiny House is de laatste jaren erg bekend geworden, de media had er dan ook veel aandacht voor. Zo’n klein huisje wordt duurzaam gebouwd en is bedoeld als permanente woning. Hoe wilt u uw Tiny House verwarmen? Laten wij daar nu dé perfecte oplossing voor hebben, een houtkachel!