• 1000 kachels en haarden in onze showrooms
  • 10.000+ onderdelen verkrijgbaar
  • Gratis verzending vanaf €175*
8.4 van 10
657 beoordelingen The Feedback Company
0

4 redenen waarom u voor een Tulikivi haard zou moeten kiezen.


4 redenen waarom u voor een Tulikvi haard zou moeten kiezen. Een speksteenhaard met een zachte uitstraling, een mooi design, efficiënte verbranding, milieuvriendelijk én waar u ook nog eens uw eten op kan bereiden. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dit is toch echt de realiteit! Tulikivi realiseert uw droom! Wie [...]

Dru Summerlighting 4 seizoenen sfeer in huis – Een gashaard voor het hele jaar


Een haard is het gezelschap van de winter of in de herfst. Maar zodra de temperaturen buiten beginnen te stijgen zet je je beste vriend aan de kant en zeg je gedag tegen het gezellige vuur. Niet met de unieke ‘Summerlighting’ functie! Met deze functie kunt u ook op een mooie, warme zomeravond uw haard aan zetten, zonder warmte te creëren. Een haard inclusief het Summerlighting systeem is dus geschikt voor elk van de vier seizoenen.

Stroomloze pelletkachels


Een nieuw begrip in de pellet wereld is de stroomloze pelletkachel. Pelletkachels staan al bekend om hun milieuvriendelijkheid, maar met de komst van de stroomloze pelletkachel wordt de in naam groeiende pelletkachel nóg duurzamer.

Altech introduceert pelletkachels – Het gemak van het nieuwe houtstoken


Altech staat bekend om zijn mooie, hout gestookte speksteenkachels. Wilt u een hout gestookte speksteenkachel, dan is Altech hét merk dat voor u klaar staat. Maar nu kunt u ook bij hen terecht voor een pelletkachel! Altech introduceert in 2019 haar eerste drie pelletkachels.

Austroflamm hout, pellets en een combinatie van beide


Af en toe is het tijd voor verandering en die tijd is nu gekomen bij Austroflamm. Met hun twee nieuwste modellen laten ze zien dat een pellet kachel veel meer kan zijn dan wat ze tot nu toe zijn geweest. Met het nieuwe design zeggen ze vaarwel tegen het stereotype pelletkachel en geven ze de pelletkachels een nieuwe boost.

Trots en erkend lid van NHK


100% zeker weten dat uw haard veilig geïnstalleerd wordt en dat u zorgeloos kan genieten van uw haard of kachel? Een NHK lid zorgt ervoor dat dit gegarandeerd gebeurt!

De top 4 pelletkachels van 2019


Een kachel die de laatste jaren steeds populairder wordt, is de pelletkachel. Een pelletkachel lijkt op een houtkachel, maar is toch heel anders. Het grootste verschil is de brandstof, waar in de houtkachels normale houtblokken worden gestookt wordt er in een pelletkachel houtpellets verbrand. Dit is geperst hout wat voornamelijk voorkomt uit restafval.

Tijd voor onderhoud aan uw kachel of haard


TIJD VOOR KACHELONDERHOUD
Nu het warmer wordt, zult u minder vaak uw kachel opstoken. Een goed moment voor het nodige kachelonderhoud. Want u wilt wel zuinig, milieuvriendelijk én veilig blijven stoken. Hiervoor moet u misschien het rookkanaal reinigen of zelfs vervangen. Bij pelletkachels en gashaarden zal een jaarlijkse a.p.k. moeten plaatsvinden voor de garantie, maar wellicht wilt u uw openhaard wel vervangen voor een inzethaard met een hoog rendement dat wel 4 keer hoger ligt.

Reny terrashaarden, trendy en milieuvriendelijk.


Het is volop lente. De tuin komt weer tot bloei na een lange winterslaap. En eindelijk, kunnen we weer buiten zitten. Naast een fijne tuinset, decoratie en vrolijke bloemen en planten, mag een buitenhaard zeker niet ontbreken op het terras. Is uw terras al klaar voor gezellige avonden? Om aangenaam buiten te kunnen zitten als het ’s avonds afkoelt, is een buitenhaard echt een must. Ook dit seizoen zijn er weer prachtige nieuwe buitenhaarden te koop. Buitenhaarden zijn er in allerlei soorten en maten. Voor iedere situatie is er wel een geschikte haard of kachel. Bij het kopen van een buitenhaard zijn een aantal factoren van belang: materiaal, design, en duurzaamheid. Heeft u nog geen tuinhaard en kunt u wel wat aankooptips gebruiken? Als u jarenlang onbezorgd wilt genieten van een terrashaard, zijn deze drie een sfeerverwarmers het helemaal.

Warm pleidooi voor hout als duurzame energiebron


Als we de energiebron hout op de juiste manier beheren en gebruiken, kan de oeroude energiebron hout weer worden omarmd. De energiebron hout lijkt het de laatste tijd erg moeilijk te hebben. De argumenten waren vroeger zo eenvoudig – hout en zijn oorsprong de boom zijn groene, duurzame producten, toch? Misschien. De discussies rond houtrookoverlast en emissies maken dit debat opeens veel ingewikkelder en dreigen onze natuurlijke voorkeur voor hout te ondermijnen.