8,5 (1069)

×

Filteren

Zoeken

zoekensluiten

Zoeken sluiten

Online en winkel-advies

In onze winkel en online beantwoorden onze vakkundige specialisten al uw vragen!

Chat en telefonie zijn op dit moment gesloten.
U kunt ons wel altijd e-mailen.

1000+ kachels en haarden in onze showrooms

Meer dan 12.000 onderdelen verkrijgbaar

Gecertificeerde opgeleide adviseurs & monteurs

8,5 uit 1069 BE00RDELINGEN

kalfire-e65-elektrischehaard-4

Kalfire E-Series

Ervaar de Nieuwe Dimensie van Haardvuur met de Kalfire E-Series

Welkom in de toekomst van haardvuur met de Kalfire E-series, een reeks elektrische inbouwhaarden die de standaard van haardbeleving naar nieuwe hoogten tilt. De Kalfire E-series, Plug & Play variant van de Kalfire E-one, is een duurzame en baanbrekende designhaard die de manier waarop we haardvuur ervaren revolutioneert. Deze elektrische open haard is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten en kan eenvoudig zelf worden geïnstalleerd, waardoor het de perfecte aanvulling is voor elk interieur.

Creëer Jouw Eigen Vuur

Met de Kalfire E-series heb je volledige controle over het vuurbeeld, het gloedbed en de vlamhoogte en -intensiteit. Dit kan eenvoudig worden aangepast via de afstandsbediening of de handige KalfireConnected App, waardoor je de mogelijkheid hebt om een vuur te creëren dat perfect past bij jouw stemming en omgeving. Bovendien kun je de geïntegreerde LED-strips aanpassen aan jouw interieur, waardoor je een naadloze integratie krijgt tussen haard en ruimte.

Ultra-Realistisch Vuurbeeld

De Kalfire E-series biedt een ongeëvenaarde vuurervaring dankzij het achtergrondscherm en de realistische stammen, waardoor het vlammenspel op een natuurgetrouwe manier wordt nagebootst. Het ontbreken van glas zorgt voor een onbelemmerd zicht op het vuur, waardoor de haard een centraal punt wordt in elke ruimte.

Milieuvriendelijk en Duurzaam

In lijn met de groeiende vraag naar duurzame oplossingen stoot de Kalfire E-series geen emissie uit, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor iedereen die waarde hecht aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Deze haard werkt volledig elektrisch en biedt toch een ultra-realistische vuurbeleving.

Veilige en Comfortabele Warmte

Naast het creëren van een sfeervolle ambiance biedt de Kalfire E-series ook een veilige en aangename warmte. Met een vermogen van 750W tot 1.5kW, via de Atmos Heating optie, geniet je van comfortabele warmte zonder directe hitte-uitstoot, wat de haard veilig maakt, zelfs in aanwezigheid van kinderen en huisdieren.

Optionele Accessoires: Design Frame of Media Wall

De Kalfire E-series kan volledig worden aangepast aan jouw voorkeuren en interieur. Met optionele accessoires zoals het Design Frame of de Media Wall kun je de haard perfect integreren met je televisie en de rest van je interieur. Bij beide opties kunt u optioneel kiezen voor een LED-strip om het plaatje visueel af te maken.

  • Design Frame: Hang de haard op aan de muur met het strakke en moderne Design Frame, verkrijgbaar in antraciet-kleur. Dit frame versterkt het 3-dimensionele haardgevoel en kan optioneel worden uitgerust met een extra LED-strip voor een nog indrukwekkender effect.
  • Media Wall: Voor een totaaloplossing voor je televisie en haard, kies je voor de Media Wall. Deze biedt een perfecte integratie van de haard met een 55″ of 65″ televisie, waardoor je een naadloze en stijlvolle oplossing krijgt voor je woonkamer of entertainmentruimte. Ook de Media Wall kan worden uitgerust met optionele LED-strips voor een extra vleugje sfeer.

Kortom, met de Kalfire E-series betreed je een nieuwe dimensie van haardvuur, waarbij innovatie, design en duurzaamheid samenkomen voor een ongeëvenaarde vuurervaring.

Bekijk onderstaand een video over de Kalfire E-Series

https://youtu.be/WiTem1-LChc
1
2
3
4
5

Stap 1:

Type ruimte "Meerdere keuze zijn mogelijk"

Met deze vier stappen kunnen we uw behoeften en voorkeuren in kaart brengen en u helpen bij het vinden van het meest geschikte type kachel. Nadat we deze informatie hebben verzameld, kunnen we direct een aanbeveling doen op bais van uw antwoorden, inclusief het type kachel, het vermogen en het merk dat het beste aan uw behoeften voldoet.

1211 Resultaten

Keuzehulp