U heeft een nieuw huis gekocht, dat is opgeleverd na 1 juli 2018, u heeft dus geen toegang tot het aardgasnetwerk. Uw droom om een gashaard aan te schaffen valt daarmee in duigen… Niet getreurd! Door een innovatie van Primagaz kunt u ook zonder toegang tot het aardgasnetwerk een gashaard in uw woning plaatsen. Een gashaard is dus voor iedereen, ook voor degenen zonder aardgas. Het kan allemaal!

 

Zijn er dan daadwerkelijk huizen zonder toegang op het aardgasnetwerk?
Het is misschien ondenkbaar, maar wij gaan inderdaad die richting op. Momenteel is 98% van de Nederlandse woningen nog aangesloten op aardgas, 2% van onze woningen kunnen hier niet op worden aangesloten. Hier zijn echter wel oplossingen voor.

 

Dru maestro

Gebruikt u net even te weinig voor een gastank? Dan is er geen man overboord, ook hier is een oplossing voor. Namelijk de propaangasflessen! Deze zijn gebruiksvriendelijk, geschikt voor elke locatie en daarbij een veilige oplossing!

Ontwikkeling gasprijs

Net als bij olie verandert de inkoopprijs van propaangas voortdurend. Vervelend? Welnee! Door de transparantie van Primagaz is het duidelijk wat u moet betalen en hoe de prijzen zijn opgebouwd. Dat gebeurt namelijk door drie verschillende factoren:

  1. Jouw persoonlijke gasprijs
  2. Wettelijke toeslagen
  3. BTW

Dru Metro

 

Een mooi voorbeeld van een gaskachel.

Uw eigen installatie

Deze installatie wordt gedaan door Primagaz. Door de flexibele installatie is er voor elke woning een mogelijkheid voor propaangas. Zij creëren een installatie voor u, met vrijblijvend advies, de plaatsing en het onderhoud van uw installatie.

Milieuvriendelijk? Geen probleem!

Wist u dat propaangas een milieuvriendelijk energiebron is die ook nog eens bijdrage levert aan een gezonder leefklimaat voor u en de rest van de bevolking? Het is namelijk zo dat propaangas tot 19% minder CO2 produceert dan stookolie.

Daarnaast kunt u propaangas combineren met zonnepanelen, een zonneboiler of een warmtepomp. Deze methoden hebben een minimum aan energie nodig om permanent te kunnen functioneren. Propaangas garandeert die constante aanvoer van energie.

 

Dru Lugo

 

Het bijvullen van uw tank?

Hiervoor heeft Primagaz twee manieren:

  1. De eerste optie is het zelf controleren van de tank zijn inhoud, via de inhoudsmeter op uw gastank. Indien het volume daalt naar een percentage dat minder is dan 20% neemt u contact op met Primagaz. Zij kunnen het voor u bestellen of u bestelt het zelf online.
  2. De tweede manier is het kiezen voor het geautomatiseerde meetsysteem. Dit meetsysteem controleert het niveau van uw propaangastank, wanneer de inhoud lager is dan 20% stuurt dit systeem een signaal naar Primagaz. Zij doen vervolgens de rest en zorgt voor de levering, u hoeft hier dus niks voor te doen!

 

Wilt u meer informatie over propaangas? Dan vindt u verdere informatie op www.primagaz.nl.