Kachels & Haardenwinkel en NHK
een goed duo

100% zeker weten dat uw haard veilig geïnstalleerd wordt en dat u zorgeloos kan genieten van uw haard of kachel? Een NHK lid zorgt ervoor dat dit gegarandeerd gebeurt!

Wat is NHK

NHK is de Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche. Deze organisatie streeft naar voortdurende verbetering wat betreft de kwaliteit en de installatie van hout, pellets en gasgestookte haarden en kachels.

Wanneer u uw droomhaard of kachel heeft aangeschaft bij een lid van NHK en hierdoor ook laat installeren, dan wordt u zekerheid geboden op de volgende gebieden:

  • Vakmanschap: NHK voert regelmatig controles uit en ziet er op toe dat leden en hun personeel kwalitatief up-to-date blijven. Doordat de markt van haarden en kachels verandert, nemen de leden regelmatig deel aan opfriscursussen zodat ze op de hoogte blijven.
  • Verantwoordelijkheid: neemt altijd de verantwoordelijkheid voor de installatie van de door u gekochte haard of kachel. Deze verantwoordelijkheid dient dan van ontwerp tot en met oplevering en nazorg.
  • Veiligheid: beide punten die hierboven al zijn benoemt staan beide in dienst van de veiligheid. Leden van de NHK zijn zich bewust van het feit dat u zorgeloos wilt genieten van de sfeer die uw haard of kachel uitstraalt. In het advies aan u speelt het leefmilieu rondom en in uw woning een belangrijke rol. Zij stellen aan de hand van die gegevens randvoorwaarden die nodig zijn voor een veilig en zorgeloos genieten.

Deze zekerheid wordt u geboden doordat de Stichting Nederlandse Haarden Kachelbranche de Vakpleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen uitvoert. Hiermee zorgen zij voor de volgende punten:

  • Vakkennis van personen werkzaam in de haarden- en kachelbranche verbeteren.
  • Het verzorgen van opleidingen vanuit de Nederlandse en Europese wetgeving en richtlijnen op het gebied van haarden en kachels.
  • Het bijdragen aan een professionele installatie van haarden en kachels.

KrulAlltech en NHK

KrulAlltech is een erkend lid van NHK. Maar wat betekent dit voor u als consument, wat voor voordelen brengt dit met zich mee?

Het begint bij de kennis van de monteur die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Dit zorgt ervoor dat uw haard of kachel vakkundig wordt geïnstalleerd, waardoor uw veiligheid wordt gewaarborgd.
Mocht er toch iets fout gaan? Dan wordt u ondersteund door de brancheorganisaties en de geschillenregeling.

Ervaar het zelf! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren over uw wensen en kom samen tot het beste resultaat.

Stookalert

Als stookliefhebber rekening houden met uw leef- en woonomgeving? Met het stookalert van SVG wordt het u een stuk makkelijker gemaakt!

Voer uw provincie en check de code die voor uw provincie geldt op dat moment.

Code groen: de verwachte weersomstandigheden geven prima omstandigheden om uw haard of kachel te stoken. Veel stookplezier!

Code oranje: er zijn weersomstandigheden verwacht die van invloed kunnen zijn op uw stoken, dit vraagt om uw aandacht.

Meer informatie? Klik dan hier.

Enkele haarden bij ons in de showroom

VIDEO KrulAlltech