A+++

Element4 BIO 50I

Prijs:

4.995,-

Afmetingen (DxBxH)

69,4 × 17,2 cm

Brandstof

Bio-Ethanol

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Ontdek de Element4 BIO 50I, Gemakkelijk, Elegant en Rookvrij Haardplezier

Wil je genieten van de warmte en sfeer van een haard zonder gedoe met installaties en rookafvoer? De Element4 BIO 50I is de ideale oplossing voor jou. Deze bio-ethanol inzethaard combineert geavanceerde technologie met een elegant design voor een moeiteloze en stijlvolle haardervaring.

Bio-Ethanol Brandstof: Rookvrij Genieten

De BIO 50I maakt gebruik van bio-ethanol als brandstof, waardoor een rookgasafvoer overbodig is. Dit betekent dat je kunt genieten van de warmte en het vlammenspel zonder ingewikkelde installaties. Of je de haard nu wilt gebruiken in een bestaande open haard of als roomdivider, de flexibiliteit is eindeloos.

Eenvoudige Bediening met Afstandsbediening

Het gemak staat centraal bij de Element4 BIO 50I. Met de meegeleverde afstandsbediening heb je volledige controle over de brander. Pas de vlamhoogte aan naar jouw voorkeur en creëer de ideale sfeer met een druk op de knop. De gebruiksvriendelijke bediening maakt het mogelijk om de haard snel aan te steken en te doven.

Personaliseer je Haardervaring

Maak de BIO 50I helemaal naar jouw smaak met de keuze uit verschillende decoratieve elementen. Kies voor de natuurlijke uitstraling van houtblokken, of ga voor een moderne touch met witte of grijze stenen. Zo wordt de haard niet alleen een warmtebron, maar ook een eyecatcher in jouw interieur.

Geschikt voor Diverse Toepassingen

Of je nu gezelligheid wilt toevoegen aan een bestaande open haard of een ruimte wilt verdelen met een stijlvolle roomdivider, de Element4 BIO 50I past zich aan jouw wensen aan. Zijn veelzijdigheid maakt hem geschikt voor diverse interieurs

Extra informatie

Afmetingen 69,4 × 17,2 cm
Brandstof

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Vuurzicht