aa

MCZ / RED Performa 15 Easy Clean

8.047,00

1 tot 4 weken levertijd

Offerte aanvraag
De voordelen van winkelen
bij kachelsenhaardenwinkel.nl
 • 1000+ kachels en haarden in onze showrooms Bezoek onze experience center of outlet (2500m2) waar u meer dan 200 kachels en haarden brandend kunt bezichtigen.
 • Meer dan 12.000 onderdelen verkrijgbaar Je kan het zo gek niet bedenken en wij kunnen het leveren, van pakking tot complete kachel.
 • Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-Vrij! Aspirant lid van het NHK en erkend DE-bedrijf, tevens ook CO-Vrij.
 • 14 dagen retourrecht Niet tevreden of past een onderdeel niet? Binnen 14 dagen kunt u uw bestelde artikelen retourneren.
 • Veilig bestellen & betalen Bij ons bestelt en betaalt u altijd veilig. Zo bent u verzekerd dat uw bestelde producten altijd heel en correct aankomen.
 • Advies online of in de winkel Wordt je graag persoonlijk geholpen, met advies waar je echt iets mee kunt? Kom langs in onze winkel.
 • Levering door heel Europa Door onze uitgebreide logistieke mogelijkheden zijn wij instaat om u door geheel Europa van dienst te zijn.
The Feedback Company
van 10
beoordelingen

Vraag direct een offerte aan

Product informatie

MCZ RED Performa 15 Easy Clean

 

Deze MCZ RED Performa 15 Easy Clean  cv pellet ketel is gemakkelijk schoon te maken. De ketel uitgerust is met een geavanceerd, automatisch reinigingssysteem. Om deze reden hoeft u de as slechts eenmaal per 7/10 dagen te verwijderen. Het systeem beschikt over een automatische reiniging van de turbulatoren en de vuurkorf door middel van mechanisch schrapen, automatische reiniging van de kop via een nokkensysteem en roestvrijstalen schrapers, en automatische reiniging van de rookafvoerzone.

Easy Clean Deze ketel is uitgerust met een geavanceerd automatisch asreinigings- en verdichtingssysteem waarmee de as slechts één keer per drie maanden hoeft te worden verwijderd. Het systeem beschikt ook over automatische reiniging van de turbulatoren en de vuurkorf door middel van mechanisch schrapen, automatische reiniging van de kop via een nokkensysteem en roestvrijstalen schrapers, evenals de automatische reiniging van de rookafvoerzone. Bovendien is de ketel standaard uitgerust met een systeem dat de as deponeert en samenperst in een handige wagen, wat het legen en afvoeren vergemakkelijkt.

Verder is het een compacte pellet ketel voor kleine ruimtes met hoge prestaties en uitgebreide bediening controle. Je zou hem bijvoorbeeld kunnen plaatsen onder de trap, in de berging, in een kleine bijkeuken, etc.  Deze pellet ketel is beschikbaar in verschillende vermogens klasse, namelijk:

 • 15 kW
 • 20 kW
 • 25 kW
 • 30 kW
 • 35 kW

Voor elke situatie is er een geschikte MCZ RED Performa 15 Easy Clean , om aan de meest uiteenlopende behoefte te voldoen.

Keramische gloeibougie

 

De ketels van Selecta zijn uitgerust met een nieuwe keramische gloeibougie, het voordeel hiervan is dat de ontstekingstijd drastisch wordt verkort, daarnaast zal de ketel een drastische vermindering garanderen van het elektrisch verbruik.

Eenvoudig handmatig reinigingssysteem

 

Naast een grote vuurkorf en aslade, die ideaal zijn om de onverbrande producten enkele dagen op te vangen, is het bij de Selecta pelletketelmodellen mogelijk om de turbulatoren te reinigen met een nok en een roestvrijstalen schraapsysteem.

Mogelijkheid tot beheer op afstand met standaard kit

 

Selecta ketels zijn standaard voorzien van Wi-Fi connectiviteit voor afstandsbediening met speciale app. Het is ook mogelijk om de ketel te integreren met de meest gangbare domoticasystemen, door middel van een droog contact.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Of kom bij ons langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze professionals. Wij staan maandag tot en met zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Technische specificaties

Energielabel A+
Merk

MCZ, Red

Model

Vrijstaande pellet-cv kachels

Brandstof

Pellets

Vermogensklasse

4,2 kW / 14 kW

Gewicht

256 KG

Inbouwafmetingen

(HxBxD) 1325 x 605 x 742 mm

CV aansluiting

Ja

Aansluiting

Achter

Kleur

,

Rendement

90,4%

   

Is er een product of onderdeel niet beschikbaar?

Wij spannen ons graag voor u in om het onderdeel alsnog aan u te kunnen leveren via de fabrikant of importeur.

Vul het formulier in en wij kijken graag of wij het onderdeel alsnog aan u kunnen leveren. Wij streven er naar u binnen 48 uur na ontvangst van uw aanvraag uitsluitsel te geven over de mogelijkheden.

Wat klanten over ons zeggen

Wilt u ook een review schrijven?