A

MCZ / RED Performa 35 Easy Clean

Prijs:

9.547,-

Rendement

94%

Brandstof

Pellets

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

MCZ RED PERFORMA 35 EASY CLEAN

 

Deze MCZ Red Performa 35 Easy Clean cv pellet ketel is gemakkelijk schoon te maken. De ketel uitgerust is met een geavanceerd, automatisch reinigingssysteem. Om deze reden hoeft u de as slechts eenmaal per 7/10 dagen te verwijderen. Het systeem beschikt over een automatische reiniging van de turbulatoren en de vuurkorf door middel van mechanisch schrapen, automatische reiniging van de kop via een nokkensysteem en roestvrijstalen schrapers, en automatische reiniging van de rookafvoerzone.

Easy Clean + Deze ketel is uitgerust met een geavanceerd automatisch asreinigings- en verdichtingssysteem waarmee de as slechts één keer per drie maanden hoeft te worden verwijderd. Het systeem beschikt ook over automatische reiniging van de turbulatoren en de vuurkorf door middel van mechanisch schrapen, automatische reiniging van de kop via een nokkensysteem en roestvrijstalen schrapers, evenals de automatische reiniging van de rookafvoerzone. Bovendien is de ketel standaard uitgerust met een systeem dat de as deponeert en samenperst in een handige wagen, wat het legen en afvoeren vergemakkelijkt.

Verder is het een compacte pellet ketel voor kleine ruimtes met hoge prestaties en uitgebreide bediening controle. Je zou hem bijvoorbeeld kunnen plaatsen onder de trap, in de berging, in een kleine bijkeuken, etc.  Deze pellet ketel is beschikbaar in verschillende vermogens klasse, namelijk:

  • 15 kW
  • 20 kW
  • 25 kW
  • 30 kW
  • 35 kW

Voor elke situatie is er een geschikte MCZ RED Performa 35 Easy Clean , om aan de meest uiteenlopende behoefte te voldoen.

KERAMISCHE GLOEIBOUGIE

 

De ketels van Selecta zijn uitgerust met een nieuwe keramische gloeibougie, het voordeel hiervan is dat de ontstekingstijd drastisch wordt verkort, daarnaast zal de ketel een drastische vermindering garanderen van het elektrisch verbruik.

EENVOUDIG HANDMATIG REINIGINGSSYSTEEM

 

Naast een grote vuurkorf en aslade, die ideaal zijn om de onverbrande producten enkele dagen op te vangen, is het bij de Selecta pelletketelmodellen mogelijk om de turbulatoren te reinigen met een nok en een roestvrijstalen schraapsysteem.

MOGELIJKHEID TOT BEHEER OP AFSTAND MET STANDAARD KIT

 

Selecta ketels zijn standaard voorzien van Wi-Fi connectiviteit voor afstandsbediening met speciale app. Het is ook mogelijk om de ketel te integreren met de meest gangbare domoticasystemen, door middel van een droog contact.

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

CV aansluiting

Gewicht

Kleur

,

Rendement