aa
Art nr: 7321006

MCZ / RED Selecta 15 HQ

6.292,00

1 tot 4 weken levertijd

Offerte aanvraag
De voordelen van winkelen
bij kachelsenhaardenwinkel.nl
 • 1000+ kachels en haarden in onze showrooms Bezoek onze experience center of outlet (2500m2) waar u meer dan 200 kachels en haarden brandend kunt bezichtigen.
 • Meer dan 12.000 onderdelen verkrijgbaar Je kan het zo gek niet bedenken en wij kunnen het leveren, van pakking tot complete kachel.
 • Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-Vrij! Aspirant lid van het NHK en erkend DE-bedrijf, tevens ook CO-Vrij.
 • 14 dagen retourrecht Niet tevreden of past een onderdeel niet? Binnen 14 dagen kunt u uw bestelde artikelen retourneren.
 • Veilig bestellen & betalen Bij ons bestelt en betaalt u altijd veilig. Zo bent u verzekerd dat uw bestelde producten altijd heel en correct aankomen.
 • Advies online of in de winkel Wordt je graag persoonlijk geholpen, met advies waar je echt iets mee kunt? Kom langs in onze winkel.
 • Levering door heel Europa Door onze uitgebreide logistieke mogelijkheden zijn wij instaat om u door geheel Europa van dienst te zijn.
The Feedback Company
van 10
beoordelingen

Vraag direct een offerte aan

Product informatie

MCZ RED Selecta 15 HQ

 

Een compacte palletketel voor kleine ruimtes met hoge prestaties en uitgebreide bediening controle, zo mag de MCZ RED Selecta 15 HQ zeker genoemd worden. Je zou hem bijvoorbeeld kunnen plaatsen onder de trap, in de berging, in een kleine bijkeuken, etc.  Deze palletketel is beschikbaar in verschillende vermogens klasse, namelijk:

 • 15 kW
 • 20 kW
 • 25 kW
 • 30 kW
 • 35 kW

Voor elke situatie is er een geschikte MCZ RED Selecta, om aan de meest uiteenlopende behoefte te voldoen.

Keramische gloeibougie

 

De ketels van Selecta zijn uitgerust met een nieuwe keramische gloeibougie, het voordeel hiervan is dat de ontstekingstijd drastisch wordt verkort, daarnaast zal de ketel een drastische vermindering garanderen van het elektrisch verbruik.

Eenvoudig handmatig reinigingssysteem

 

Naast een grote vuurkorf en aslade, die ideaal zijn om de onverbrande producten enkele dagen op te vangen, is het bij de Selecta pelletketelmodellen mogelijk om de turbulatoren te reinigen met een nok en een roestvrijstalen schraapsysteem.

Mogelijkheid tot beheer op afstand met standaard kit

 

Selecta ketels zijn standaard voorzien van Wi-Fi connectiviteit voor afstandsbediening met speciale app. Het is ook mogelijk om de ketel te integreren met de meest gangbare domoticasystemen, door middel van een droog contact.

 

Technische specificaties

Energielabel A+
Vermogen 9 kW
Vermogen klasse 4,2 kW / 14 kW kW
Merk

MCZ

Model

Vrijstaande pellet-cv kachels

Brandstof

Pellets

Gewicht

250kg

Inbouwafmetingen

(HxBxD) 1227 x 601 x 654 mm

CV aansluiting

Ja

Aansluiting

Achter

Kleur

Rendement

92%

   

Is er een product of onderdeel niet beschikbaar?

Wij spannen ons graag voor u in om het onderdeel alsnog aan u te kunnen leveren via de fabrikant of importeur.

Vul het formulier in en wij kijken graag of wij het onderdeel alsnog aan u kunnen leveren. Wij streven er naar u binnen 48 uur na ontvangst van uw aanvraag uitsluitsel te geven over de mogelijkheden.

Wat klanten over ons zeggen

Wilt u ook een review schrijven?