AA

MCZ / RED Selecta 30 HQ

Prijs:

8.198,-

Rendement

74%

Brandstof

Pellets

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

MCZ RED SELECTA 30 HQ

 

Een compacte Koerierketel voor kleine ruimtes met hoge prestaties en uitgebreide bediening controle, zo mag je de MCZ RED Selecta 30 HQ wel noemen. Je zou hem bijvoorbeeld kunnen plaatsen onder de trap, in de berging, in een kleine bijkeuken, etc.  Deze Koerierketel is beschikbaar in verschillende vermogens klasse, namelijk:

  • 15 kW
  • 20 kW
  • 25 kW
  • 30 kW
  • 35 kW

Voor elke situatie is er een geschikte MCZ RED Selecta HQ, om aan de meest uiteenlopende behoefte te voldoen.

KERAMISCHE GLOEIBOUGIE

 

De ketels van MCZ Selecta zijn uitgerust met een nieuwe keramische gloeibougie, het voordeel hiervan is dat de ontstekingstijd drastisch wordt verkort, daarnaast zal de ketel een drastische vermindering garanderen van het elektrisch verbruik.

EENVOUDIG HANDMATIG REINIGINGSSYSTEEM

 

Naast een grote vuurkorf en aslade, die ideaal zijn om de onverbrande producten enkele dagen op te vangen, is het bij de MCZ Selecta pelletketelmodellen mogelijk om de turbulatoren te reinigen met een nok en een roestvrijstalen schraapsysteem.

MOGELIJKHEID TOT BEHEER OP AFSTAND MET STANDAARD KIT

 

MCZ Selecta ketels zijn standaard voorzien van Wi-Fi connectiviteit voor afstandsbediening met speciale app. Het is ook mogelijk om de ketel te integreren met de meest gangbare domoticasystemen, door middel van een droog contact.

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

CV aansluiting

Gewicht

Kleur

Rendement