Art nr:80600000

A

Heta Scan-Line 805 Aqua

Prijs op aanvraag

Afmetingen (DxBxH)

47,6 × 94,5 cm

Rendement

87%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta Scan-Line 805 Aqua

Heta Scan-Line 805 Aqua: De Vrijstaande Hout-CV Kachel van Heta

Efficiëntie en Duurzaamheid in Één

De Heta Scan-Line 805 Aqua is een vrijstaande hout-CV kachel die het beste van twee werelden combineert: warmte en efficiëntie. Dit meesterwerk van het gerenommeerde kachelmerk Heta biedt niet alleen een aangename sfeer in uw woonruimte, maar verwarmt ook uw gehele woning via het centrale verwarmingssysteem. Door gebruik te maken van hout als brandstof, is deze kachel een milieuvriendelijke keuze die uw energiekosten aanzienlijk kan verlagen.

Stijlvol Design en Hoogwaardige Constructie

Het ontwerp van de Heta Scan-Line 805 Aqua is zowel modern als tijdloos, waardoor het naadloos in elk interieur past. De kachel is vervaardigd uit hoogwaardig staal en gietijzer, wat garant staat voor een lange levensduur en optimale warmteopslag. De grote glazen deur biedt een prachtig zicht op het vlammenspel, wat bijdraagt aan de gezellige ambiance in uw huis.

Uitstekende Warmteopbrengst

Met een vermogen van 8.7 kW kan de Scan-Line 805 Aqua moeiteloos grote ruimtes verwarmen. De kachel maakt het mogelijk om de warmte door het hele huis te distribueren via uw CV-installatie. Dit maakt de kachel niet alleen ideaal voor woonkamers, maar ook voor gebruik in grotere woningen of zelfs bedrijfsruimten.

Gebruiksvriendelijk

Ze hebben bij het ontwerpen van de Scan-Line 805 Aqua veel aandacht besteed aan gebruiksgemak. De kachel is uitgerust met een geavanceerd verbrandingssysteem dat zorgt voor een efficiënte en schone verbranding.

Milieuvriendelijke Verwarming

De Scan-Line 805 Aqua is ontworpen met het oog op duurzaamheid en milieu. Door hout te gebruiken als hernieuwbare energiebron, vermindert u uw CO2-uitstoot en draagt u bij aan een duurzamere wereld. Bovendien voldoet de kachel aan de strengste Europese milieunormen, wat zorgt voor een minimale uitstoot van schadelijke stoffen.

Conclusie

De Heta Scan-Line 805 Aqua is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte, milieuvriendelijke en stijlvolle verwarmingsoplossing. Met zijn hoge warmteopbrengst, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid, biedt deze vrijstaande hout-CV kachel alles wat u nodig heeft om uw huis comfortabel en duurzaam te verwarmen. Investeer in de toekomst en geniet van de warmte en gezelligheid van de Scan-Line 805 Aqua.

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 47,6 × 94,5 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 176 kg
Kleur

Merk

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht