A+++

British Fires New Forest 1200

Prijs:

3.300,-

Afmetingen (DxBxH)

31,1 × 42,4 cm

Brandstof

Elektrisch

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

British Fires New Forest 1200

Laat je betoveren door de innovatieve vlamtechnologie van de British Fires New Forest 1200 elektrische haard, die de LED-vlammen naar nieuwe hoogten tilt met adembenemende, realistische vurenkleuren. Deze vlammen omarmen het brede vuur en doordringen elke hoek van de haard, waardoor een visueel verbluffend 3D effect ontstaat dat een warme, uitnodigende sfeer in elke ruimte creëert. De kenmerkende houtblokken, met zorg vervaardigd uit hoogwaardige materialen, vormen een perfecte harmonie en leggen elk detail van de natuurlijke schoonheid vast.

Overweeg je de aanschaf van de New Forest Electric 1200 Rechterhoek? Deze veelzijdige inbouwhaarden bieden een scala aan mogelijkheden, waardoor je ze op verschillende creatieve manieren kunt integreren in jouw ruimte:

1. Inbouwen als elektrische fronthaard:
– De haard wordt volledig verzonken in de schouw, met beide zijden elegant omsloten door de meegeleverde blindplaten, waardoor een kristalhelder zicht op het vuur ontstaat.

 

2. Inbouwen als elektrische hoekhaard:
– Laat één zijde van de haard open terwijl je de andere afsluit met de bijgeleverde afdekplaat. Hierdoor krijgt de installatie een unieke en eigentijdse stijl.

 

3. Inbouwen als elektrische driezijdige haard:
– Houd zowel de linker- als de rechterkant open om een ultieme kijkervaring te creëren. In ons voorbeeld hebben we het vuur tentoongesteld met een verhoogde haard, bedekt met leisteen, als een prachtige aanvulling op het vuur. Elk model is configureerbaar op bovenstaande manieren, zodat je niet gebonden bent aan rigide inbouwbeperkingen.

 

Wil je jouw haard een upgrade geven? Ontdek de optionele deluxe real logs houtset, waarbij elke real log met zorg is vervaardigd uit echte stammen uit de natuur. Het resultaat is een levensecht vuurbeeld dat jouw ruimte transformeert. Het productieproces begint met het selecteren van houtblokken, takken en twijgen van verschillende groottes om een natuurlijke uitstraling te waarborgen. Vervolgens wordt de set geplaatst op een bosbodem, bestaande uit schors, twijgen en houtresten. Een harsmengsel wordt toegevoegd aan de basis en uitgehard in een oven om de houtstammen permanent te fixeren. Ontdek de deluxe real logs hieronder of bezoek onze showroom in Benningbroek voor een persoonlijke ervaring.

 

 

Benieuwd naar het vuureffect van de deluxe real logs in de British Fires New Forest 1200? Bekijk de indrukwekkende video hieronder:

 

Nieuw in de New Forest-lijn: het dark glass achterscherm, dat zorgt voor tot 70% minder weerspiegeling en een nog indrukwekkender vlameffect, zelfs bij helder licht in de kamer. Krijg een voorproefje van de visuele pracht door de onderstaande video te bekijken:

 

Ontdek diverse New Forest vuurbedopties, waaronder:
– **Forest view:** Kenmerkende houtblokken geplaatst op een onderlaag van houtsnippers en kaf, voor een authentiek aards gevoel.
– **Slate effect:** Een vleugje leisteeneffect aan de houtblokken voor een netjes en opgeruimd brandstofbed.
– **Diamond light:** Een dynamische weergave van de kracht van licht op het visuele aspect van een vlameffect, met betoverende kleurveranderingen van het brandstofbed.

De haard is ook volledig instelbaar naar diverse kleuren, waardoor je de mogelijkheid hebt om het uiterlijk van de haard aan te passen aan jouw persoonlijke smaak.

 

 

 

Ontdek de indrukwekkende specificaties en eigenschappen van de British Fires New Forest 1200, waaronder de Air Curtain Technology (ACT) die koelere lucht naar binnen circuleert en verwarmde lucht via het systeem met dubbele uitlaten discreet boven het glas verspreidt, waardoor een efficiënt verwarmde ruimte ontstaat. Met een warmtevermogen van 1500 W, voedingsspanning van 220–240 V AC, nominale frequentie van 50 Hz, 13 Amp zekering, LED-verlichting, en de nieuwste technieken zoals 3-D en 4-D vuurbeeld, ben je verzekerd van een geavanceerde haardervaring. De haard wordt geleverd inclusief decoraties zoals logsets en ice crystals, en de optie voor wandmontage is inbegrepen. Het product is CE-gecertificeerd voor jouw gemoedsrust. Bedien de haard eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening.

Creëer een unieke en luxueuze sfeer in jouw leefruimte met de veelzijdige mogelijkheden van de New Forest elektrische haarden. Voor een persoonlijke ervaring, nodigen we je uit om onze showroom in Benningbroek te bezoeken en de prachtige haarden in actie te zien.

Nieuwsgierig naar meer informatie over de haarden van British Fires? Klik dan hier!

Extra informatie

Afmetingen 31,1 × 42,4 cm
Brandstof

Gewicht 50 kg
Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Vuurzicht

, ,

Warmte ventilator