A

British Fires New Forest 650 Square

Prijs:

3.295,-

Inclusief Deluxe Logs & Dark Glass

Afmetingen (DxBxH)

22 × 65,2 × 91,1 cm

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

British Fires New Forest 650 Square

De New Forest 650 square elektrische haard zet de standaard voor realistische vlammen. De innovatieve LED-technologie creëert verbluffend diepe, levensechte vlammen die dansen door het brede vuurhout, waarbij elke hoek van de haard wordt benut. De handgemaakte houtblokken zijn geperfectioneerd tot in het kleinste detail en gemaakt van hoogwaardige materialen die naadloos op elkaar aansluiten. Ervaar de ultieme sfeerbeleving met prachtige 3D-effecten die elke ruimte transformeren in een knusse oase.

Inbouw

Ervaar het ultieme haardgevoel met de New Forest 650, een elektrische inbouwhaard die verbluffend realistisch is. Deze haard past perfect in een koof of schouw en zorgt voor een sfeervolle toevoeging aan elke ruimte. Met een breedte van 65 cm en een hoger vuurbeeld geniet je optimaal van de levensechte vlammen.

New Forest 650 Square Deluxe Logs set

Voor een ultieme authentieke uitstraling, wordt de New Forest 650 standaard geleverd met de Deluxe Real Logs houtset. Deze unieke set is met de hand vervaardigd met behulp van echte stammen uit de natuur, waardoor een levensecht vlammenspel ontstaat dat niet te onderscheiden is van een echt haardvuur. De houtblokken zijn zorgvuldig geselecteerd en gerangschikt op een bed van schors, twijgen en houtresten, net zoals in een echt bos, voor een extra natuurlijke touch.

New Forest 650 Dark Glass

De New Forest 650 square tilt vlamtechnologie naar een hoger niveau met het standaard Dark Glass, een innovatieve achterschermtechnologie die de sfeer in uw woning naar een nieuw niveau tilt.

Waarom Dark Glass kiezen?

  • Minder weerspiegeling: Geniet van tot 70% minder weerspiegeling in de haard, waardoor de vlammen nog realistischer en sfeervvoller ogen.Verbeterd
  • vlameffect: De donkere achtergrond zorgt voor een dieper contrast en een intensere beleving van het vlammenspel.
  • Geniet optimaal, altijd: Perfect voor ruimtes met veel daglicht of ramen, waar traditionele haarden vaak last hebben van hinderlijke weerspiegelingen.

Ontdek het verschil:

Bekijk de video hieronder om te zien hoe Dark Glass het vlameffect van uw New Forest haard transformeert. U ervaart een ongeëvenaard realisme en een sfeervolle ambiance die elke ruimte omtovert in een knusse oase.

Extra informatie

Afmetingen 22 × 65,2 × 91,1 cm
Afstandsbediening

Ja

Merk

Nominaal vermogen

Verlichting

Led