Aanbieding!

Art nr:210-153

A

Gazco eReflex 135 RW

Prijs:

2.975,-

2.678,-

Aanbieding

Een unieke elektrische haard met ongelofelijke vlameffecten, sprankelende en betoverende technieken die zorgen voor een veelzijdige sfeer en dankzij het innovatieve verlichtingssysteem van de Skope creëert men moeiteloos de magie van een echt vuur ... en nog veel meer.  

Afmetingen (DxBxH)

27 × 56 cm

Brandstof

Elektrisch

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Gazco E-REFLEX 135RW

De Gazco eReflex 135RW is een mooi groot model in de nieuwe generatie elektrische haarden. Het is voorzien van de nieuwste Chromolight verlichtingstechnieken. Op het branderbed liggen natuurlijke houtblokken en een combinatie van stenen voor een echt vuureffect. De verlichting kan volledig bediend worden met de meegeleverde thermostatische afstandsbediening of met een app die gratis kan worden gedownload.

De RW generatie kan geplaatst worden als een fronthaard of als een panoramahaard met twee of drie zijden. Het werkt perfect in een mediawand met de televisie erboven. Er is een aparte ledstrip verkrijgbaar voor extra sfeerverlichting, deze kan bijvoorbeeld onder een boekenplank of achter de televisie geplaatst worden.

 

PRACHTIGE HAARDVUUR AMBIANCE

Gazco’s nieuwe generatie eReflex is verkrijgbaar in zeven maten: eReflex 55RW75RW85RW110RW135RW150RW, en 195RW. Deze elektrische haarden zijn gemaakt met de geavanceerde Chromalight® technieken en zijn gemakkelijk te plaatsen om een opvallend middelpunt in uw interieur te creëren. Het vuur komt tot leven met het vlammenspel en de effecten op het branderbed. Er zijn een aantal opties voor de vlameffecten en verschillende kleuren verlichting van onder het branderbed inclusief een spectrum modus. Zo kan de haard gemakkelijk aangepast worden naar smaak en sfeer.

 

VOLLEDIGE BEDIENING IN DE HAND

Gazco’s innovatieve thermostatic Eco afstandsbediening is standaard meegeleverd. Er is ook een gratis te downloaden app voor iOS en Android apparaten. Hiermee kan de eReflex volledig bediend worden. Alle verlichtingsopties kunnen zo gemakkelijk ingesteld worden en alle vlammen kunnen aan met of zonder de verwarming. Er zijn een aantal energiebesparende functies; waaronder het automatisch aan of afslaan van de verwarming en een intelligente opwarming om efficiënt op temperatuur te komen.

 

KEUZE BRANDERBED

Voor een op maat gemaakte haard in uw interieur is de nieuwe generatie eReflexmodellen een perfecte keuze. Er zijn een aantal effecten voor op het branderbed, waaronder een set natuurlijke eikenhoutstammen, gepoederd glas en kristallen. Deze effecten geven de haard een leuke variëteit van een klassiek tot supermodern vuurbeeld. Ongeacht uw keuze de effecten zijn gemakkelijk te wisselen door het glas aan de voorkant te verwijderen.

 

KIES UW STIJL

Deze nieuwe generatie eReflex haarden zijn ontworpen om een opvallend middelpunt te zijn. Het is een meerzijdige haard die als driezijdige hoekhaard geplaatst kan worden of met twee zijden of als fronthaard.

 

LEDSTRIP VOOR EXTRA SFEER

Er is een optie om de haard te plaatsen met een ledstrip voor ambiance. Dit is een 3 meter lang snoer wat aan onder een plateau of achter de televisie gemonteerd kan worden. Er is ruimte voor twee ledstrips en dit geeft een totaal van 6 meter. De ledstrip is te bedienen met de afstandsbediening of de app, het heeft 13 kleuren en een spectrum modus.

Extra informatie

Afmetingen 27 × 56 cm
Brandstof

Gewicht 50 kg
Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Vuurzicht

, ,

Warmte ventilator