Art nr:604-114

A

Gazco Stockton 2 Klein Elektrisch

Prijs:

1.629,-

Afmetingen (DxBxH)

34 × 52,5 cm

Brandstof

Elektrisch

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Gazco Stockton2 Klein elektrisch

Een authentieke stijl met ultra moderne levendige vlammen. Met het gebruik van gietijzer voor de deur en dik zwaar staal voor de kast, combineren de Gazco Stockton kachels, eenvoudige, authentieke kachel ontworpen met Gazco’s ultra moderne ‘levendige’ vlammen techniek. Dit betekend dat u fijn van het kool of houtblokken effect -vuur kunt genieten, met een verwarmingsvermogen dat uw kamer knus houd op koude winter dagen. U hoeft zelfs uw stoel niet uit als u voor een van onze afstandsbedieningen kiest.

Kleur keuzes: Mat Zwart.

De Stocton2 Gazco elektrische kachels zijn net als de Stockton2 gas en hout uitvoering voorzien van van dezelfde gietijzeren en stalen materialen. De elektrische uitvoeringen zijn echter gemaakt met de Gazco’s ultra moderne VeriFlame™ technologie. Met één druk op de knop kunt u van dit buitengewoon authentieke hout-effect vuur genieten.

U heeft de keuze uit 4 verschillende vuur en vlam snelheden. De Stockton2 creëert een fantastisch middelpunt in de ruimte of kamer war u deze plaatst. U heeft de keuze uit 3 afmetingen, de Stockton2 klein, Stockton 5 of de Stockton2 medium.
Dit product is alleen geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes en voor incidenteel gebruik.

 

 

Extra informatie

Afmetingen 34 × 52,5 cm
Brandstof

Gewicht 57 kg
Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Vuurzicht

Warmte ventilator