Art nr:634-846

A

Gazco Vision Midi

Prijs:

2.055,-

Afmetingen (DxBxH)

32 × 60,4 cm

Brandstof

Elektrisch

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Gazco Vision Midi

De Gazco Vision Midi elektrische kachel is een eigentijds model.
Dit model kunnen wij leveren in drie afmetingen: Klein, Medi en Medium elk met een sterk reflecterende zwart glazen deur, integraal glazen plint en een zwarte glazen bovenplaat met contrasterende roestvrij staal voor een mooie stijlvolle look.

Het opvallend vlameffect wordt gecreëerd door Gazco ‘s unieke Veriflame-technologie. De Vision heeft een verleidelijk zichtbare gloed over de realistische hand geschilderde houtblokken op het branderbed, om de sfeer en de diepte van een haardvuur na te bootsen.

De diverse niveaus van helderheid kunnen met gemak worden veranderd met slechts een druk op een knop op de afstandsbediening, Hiermee kunt u de sfeer creëren die het beste bij uw stemming past. Er is zelfs een blauw vlameffect toegevoegd die een extra visuele dimensie toevoegt om het algehele realisme van dit prachtige vuur te verhogen. Bovendien zijn alle modellen uitgevoerd met een 1kW-2kW verwarming die u afzonderlijk van elkaar kunt gebruiken. Natuurlijk kunt u de Vision ook gebruiken zonder gebruik te maken van de verwarming en alleen het vuur laten branden.

Extra informatie

Afmetingen 32 × 60,4 cm
Brandstof

Gewicht 28 kg
Gewicht

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Vuurzicht

,

Warmte ventilator