A

Kalfire E-one Vrijstaand Model

Prijs op aanvraag

Brandstof

Elektrisch

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

De Nieuwe Kalfire E-One is de meest realistische elektrische haard van dit moment. De Stap van voorgaande technieken is enorm: U ziet, hoort en voelt het vuur, wat zorgt voor optimale sfeer.
Er is nog nooit een haard geweest die u zo naar uw eigen wensen kan aanpassen: van vlamhoogte, gloedbed, vuurgeluid tot lichtkleur en meer.

Gebruik: Veilig en makkelijk

De E-one voorziet uw ruimte met één druk op de knop van een sfeervol vuur. De haard wordt met de E-one remote control (een handzame afstandsbediening) bestuurd. Hij geeft een prettige warmte, maar geen directe warmte hitte af. Dit maakt de haard ook veilig voor dieren en kinderen.
Voor de haard hoeft geen rookkanaal en gasaansluiting gemaakt te worden, stekker in het stopcontact en met 1 druk laat u de haard branden.

Elektrische inzethaard

Duurzaam en efficiënt

Een fantastisch realistische vuurbeleving en volop sfeer. Dat wilt u thuis ervaren, maar het liefst zonder het milieu te belasten. Het kan met de Kalfire E-one, deze is duurzaam en produceert nul emissie bij gebruik. In een huis zonder gasaansluiting biedt deze een perfect alternatief voor een gashaard.
Daarnaast heeft de haard een laag energieverbruik, zodat we nu en in de toekomst kunnen blijven genieten van mooi vuur. Kalfire zet haar duurzaamheid door tot in de kleinste details. Zo is de verpakking van de E-One duurzaam geproduceerd en zorgt Kalfire voor een efficiënt design en Fabricage proces. Zo kiest u niet enkel voor een zuinige maar vooral ook een duurzame milieuvriendelijke haard.

Kwaliteit en garantie

Bij Kalfire zijn ze al jaren thuis in de haarden branche en bewijzen ze continu dat ze voor kwaliteit en vakmanschap staan. De fabricage van de E-one vindt plaats in Nederland. Dat is niet alleen prettig voor het milieu, zo houden ze de controle op hun producten en kunnen we kwaliteit garanderen. Daarom is de garantie op de E-one 5 jaar of 10.000 branduren. Voor de Atmos heating biedt Kalfire twee jaar garantie.

Kalfire E-one 100F FR

Individualiteit en design

De E-One staat voor vrijheid, hij staat ook letterlijk vrij, zonder rookkanaal of gasaansluiting, daarmee opent zich een wereld aan mogelijkheden.
De haard kan overal probleemloos worden geplaatst: huizen, appartementen, restaurants etc. Door zijn strakke design kan deze naadloos worden ingebouwd. Er kan gewerkt worden met een brede Koerier aan materialen om zo ieder gewenst design te creëren. Voor het interieur van de haard kan gekozen worden uit Single HD Flame Technology of Dual HD flame technology, een vlakke bodem of een designbodem met moderne strakke lijnen.

Ook zijn er 2 verschillende modellen leverbaar de 100F en 100F FR.
De 100F is het inbouw model, waardoor deze perfect kan worden verwerkt in een muur of schacht. Deze heeft als optie ook nog Atmos heating wat voor een atmosferische warmte geeft
De 100F FR is het vrijstaande model die rondom is afgewerkt met een strakke stalen behuizing en past daarom moeiteloos in elk type interieur.

Voor meer informatie over de kalfire kunt u ook kijken op de kalfire website klik hier.

Bekijk al onze elektrische haarden. Of bekijk de voor de E-one 100F

Kom naar onze showroom om de E-one te bekijken!

Extra informatie

Brandstof