A

DRU Maestro 60 / 3 RCH

Prijs:

8.291,03

Afmetingen (DxBxH)

495 × 550 cm

Rendement

88%

Brandstof

Elektrisch, Gas

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

DRU Maestro 60/3

Dankzij het driezijdige vuurzicht en de extra hoge ramen heeft u bij deze haard perfect zicht op de schitterende vlammen. Deze haard is tevens leverbaar met het nieuwe, unieke Summerlighting. Nu heeft de haard het hele jaar door een functie, sfeer, gezelligheid en geeft warmte naar behoefte.

LENTE:

Gedurende koele voorjaarsavonden kunt u met de unieke DRU Eco Wave app via tablet of smartphone het uiterlijk en gevoel van de haard aanpassen naar eigen behoefte.

ZOMER:

Het seizoen waarin deze unieke hybride haard tot zijn recht komt! Schakel gewoon over naar de LED modus voor zicht op verbluffende vlammen en een prachtige gloed met minimale of geen warmte.

HERFST:

Als de zomer overgaat in de herfst, kan er worden gekozen uit de LED modus, wanneer het niet zo koud, is of uit de gasmodus met de Eco Wave app, wanneer de avonden en nachten koeler worden.

WINTER:

In de koudste tijd van het jaar creëert deze prachtige hedendaagse gashaard hoge, dichte en geruststellende vlammen met de exclusieve DRU Dynamic Flame Burner.

Dynamic Flame Burner: deze techniek zorgt voor hoge, dichte en comfortabele vlammen op de koudste momenten van het jaar.

Summerlighting modus: LED’s zorgen voor opmerkelijk realistische vlammen. Heeft u geen behoefte aan warmte van de haard? Dan zet u gewoon de gasmodus uit en schakelt u over naar de LED modus.

Eco Wave: dit is een app waarmee u zelf de warmteafgifte reguleert en u zelf het vlammenpatroon mee in kan stellen.

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 495 × 550 cm
Brandstof

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht