A

Element4 Trisore 70

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag.

Afmetingen (DxBxH)

33,8 × 71,4 cm

Rendement

84%

Brandstof

Aardgas

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Element4 Trisore 70 

Ondanks zijn bescheiden formaat qua lengte en vooral qua diepte, heeft de Trisore 70 een relatief hoog vermogen. De 7,2 kW is ruim voldoende om de meeste ruimtes waarin deze gesloten gashaard staat opgesteld te kunnen verwarmen. Element4 heeft voor extra vermogen gekozen waardoor de vlammen mooi hoog zijn. Dat betekent bij opstarten dat de haard snel warm is en mooie oranje gele vlammend laat zien en bij bijvoorbeeld vloerverwarming zorgt deze haard ervoor dat de ruimte vlot een paar graden warmer is. Daarnaast komen bij deze gaskachel bij half vermogen, de vlammen nog steeds boven de houtset uit.

Ondiep

Zoals hierboven al aangegeven zijn de inbouwhaarden van Element4 ondiep. Dit betekend dat de hele ombouw of boezem, in vergelijk met de gashaarden van andere merken, 7 tot 10 centimeter minder ver naar voren komt. Zeker ideaal bij smallere ruimtes. Door gebruik te maken van de optionele glazen achterwand in deze haarden wordt de diepte optisch vergroot.

Element 4

Deze versie is de versie van deze mooie Trisore en dan nog mooier gemaakt met een strakke lijst. Verder is deze versie uitgerust met de E-Save afstandbediening en functie waarmee je een modulair vuurbeeld kan creeren.

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 33,8 × 71,4 cm
Brandstof

Maximaal vermogen

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht