A

Dik Geurts Odin Wall

Prijs:

4.516,-

Afmetingen (DxBxH)

41,5 × 60,6 cm

Rendement

75,2%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Dik Geurts Odin Wall

 

De Dik Geurts Odin Wall houtkachel is onderdeel van de Odin design serie en staat bekend om zijn ronde vorm. De serie biedt verschillende uitvoeringen, zoals de Odin Base,  Odin Fixed en de Odin Plateau. Hierdoor is er voor elke situatie en inrichting een passende oplossing voor liefhebbers van deze kenmerkende ronde vormgeving.

De Dik Geurts Odin Wall uit de Odin design serie wordt aan de wand bevestigd met behulp van de muurbeugel. Hierdoor is er geen draagpoot of meubel nodig om de kachel op te plaatsen. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect doordat de kachel niet op de grond staat.

 

Bedieningsgemak

 

Het bedieningsgemak van de houtkachels van Dik Geurts is uitstekend. Ze reageren vrijwel direct op de bediening van de luchtschuif, waarmee de primaire beluchting, secundaire beluchting en raambeluchting kunnen worden ingesteld. De primaire beluchting wordt gebruikt bij het opstarten van de kachel. De secundaire beluchting zorgt voor verbranding van onverbrande gassen. En de raambeluchting zorgt voor een schone ruit. Met het vermiculiet interieur wordt de warmte goed weerkaatst en de kachel warmt hierdoor snel op. Ook dit draagt bij aan een schone verbranding.

Dankzij deze combinatie wordt een optimale en schonere verbranding bereikt. Hierdoor voldoet deze houtkachel aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 van kracht zijn. Dit maakt van de Dik Geurts Odin een milieu bewuste keuze.

Kortom met  de Dik Geurts Odin Wall haal je een houtkachel in huis die warmte, sfeer en design perfect combineert. En tevens rekening houd met de strenge milieu eisen.

 

Dik Geurts Wall ook leverbaar in een strakke vierkante uitvoering

 

Gecharmeerd van een kachel hangend aan de muur, maar hou je meer van een strakke vierkante haard? Dan is de Dik Geurts Bora Corner Wall wellicht iets voor jou.

 

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 41,5 × 60,6 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 85 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht