A

Dik Geurts Oval Front Wall

Prijs op aanvraag

Afmetingen (DxBxH)

41,5 × 60,6 cm

Rendement

75,9%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Dik Geurts OVAL FRONT WALL

 

De Dik Geurts Oval Front Wall houtkachel is onderdeel van de Oval design serie en staat bekend om zijn ronde vorm. De serie biedt verschillende uitvoeringen, zoals de Oval Base, Oval Fixed en de Oval Plateau. Hierdoor is er voor elke situatie en inrichting een passende oplossing voor liefhebbers van deze kenmerkende ronde vormgeving.

De Dik Geurts Oval Front Wall uit de Oval design serie wordt aan de wand bevestigd met behulp van de muurbeugel. Hierdoor is er geen draagpoot of meubel nodig om de kachel op te plaatsen. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect doordat de kachel niet op de grond staat.

 

BEDIENINGSGEMAK

Het bedieningsgemak van de houtkachels van Dik Geurts is uitstekend. Ze reageren vrijwel direct op de bediening van de luchtschuif, waarmee de primaire beluchting, secundaire beluchting en raambeluchting kunnen worden ingesteld. Bij het opstarten van de houtkachel wordt gebruik gemaakt van de primaire beluchting, terwijl de secundaire beluchting zorgt voor verbranding van onverbrande gassen. En de raambeluchting zorgt op zijn beurt voor een schone ruit. Met het vermiculiet interieur wordt de warmte goed weerkaatst en de kachel warmt hierdoor snel op. Ook dit draagt bij aan een schone verbranding. Dankzij deze combinatie wordt een optimale en schonere verbranding bereikt. Hierdoor voldoet deze houtkachel aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 van kracht zijn. Dit maakt van de Dik Geurts Oval een milieu bewuste keuze.

 

Kortom met de Dik Geurts Oval Wall haal je een houtkachel in huis die warmte, sfeer en design perfect combineert. En tevens rekening houd met de strenge milieu eisen.

 

.

Beluchting

 

EA variant:

EA staat voor External Air, deze variant wordt gebruikt bij woningen/ruimtes met neutrale of overdruk situaties. Zuurstof voor de verbranding wordt uit de woning of van buiten gehaald. Dit wordt toegepast bij woningen met voldoende natuurlijke ventilatie. ( oudere/bestaande woningen en of raamroosters)

 

RS variant:

RS staat voor Room Sealed, deze variant wordt gebruikt bij woningen/ruimtes met onderdruk situaties. Zuurstof komt volledig van buiten. Dit komt meestal voor in nieuwbouw situaties waarbij de woning/ruimte goed geïsoleerd is.

 

DIK GEURTS WALL OOK LEVERBAAR IN EEN STRAKKE VIERKANTE UITVOERING

Gecharmeerd van een kachel hangend aan de muur, maar hou je meer van een strakke vierkante haard? Dan is de Dik Geurts Bora Corner Wall wellicht iets voor jou

 

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 41,5 × 60,6 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 120 kg
Merk

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht