Art nr:21054419

A

Scan 1004

Prijs:

3.770,-

Rendement

82%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

SCAN 1004

 

Denemarken kent een rijke ontwerptraditie, waar de Scan 1004 deel van uitmaakt.
Ze gebruiken uitsluitend Deense ontwerpers om de kachels te creëren, waardoor totaliteit en de juiste expressie gegarandeerd kunnen worden.
Scan is dan ook altijd te herkennen aan de strakke lijnen, die kenmerkend zijn voor goed Deens design.
Ze hebben ook een traditie om nieuwe normen te stellen en de ontwerpers gaan elke uitdaging aan met als doel iets nieuws te creëren.
Hierdoor heeft Scan constant internationale erkenning gekregen en hebben ze verschillende designprijzen gewonnen voor het vakmanschap.

De inbouwhaard Scan 1004 wordt geleverd met een zwart glazen deur en zwart stalen frame. De glazen handgreep maakt het design helemaal af en wordt niet warm als de kachel brand. De inbouwhaard verspreid optimaal de warmte en bied een groots zicht op het vlambeeld.

 

EXTERNE BELUCHTING:

 

Optioneel is de houtkachel aan te sluiten met een los verkrijgbare buitenlucht aansluiting waardoor de Scan 1004 de benodigde zuurstof door middel van een aluminium slang uit de kruipruimte of via de buitengevel kan verkrijgen. Dit wordt toegepast bij woningen waarbij er eventueel onderdruk zou kunnen ontstaan waardoor rook terugslag zou kunnen voorkomen. ( Woningen gebouwd met de nieuwste isolatie normen )

 

ANDERE VARIANTEN VAN DE SCAN INBOUW HOUTKACHEL:

 

De Scan 1004 is ook leverbaar in de varianten Scan 1003 & Scan 1005 & Scan 1006 . Al deze varianten bieden de zelfde kenmerken als de Scan 1004 alleen in een ander formaat. Hierdoor zit er altijd wel één tussen die prima past.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Maximaal vermogen

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer