A

Scan 1006

Prijs:

3.640,-

Rendement

82%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

SCAN 1006

 

Denemarken kent een rijke ontwerptraditie, waar de Scan 1006 deel van uitmaakt.
Ze gebruiken uitsluitend Deense ontwerpers om de kachels te creëren, waardoor totaliteit en de juiste expressie gegarandeerd kunnen worden.
Scan is dan ook altijd te herkennen aan de strakke lijnen, die kenmerkend zijn voor goed Deens design.
Ze hebben ook een traditie om nieuwe normen te stellen en de ontwerpers gaan elke uitdaging aan met als doel iets nieuws te creëren.
Hierdoor heeft Scan constant internationale erkenning gekregen en hebben ze verschillende designprijzen gewonnen voor het vakmanschap.

De inbouwhaard Scan 1006 wordt geleverd met een zwart glazen deur en zwart stalen frame. De glazen handgreep maakt het design helemaal af en wordt niet warm als de kachel brand. De inbouwhaard verspreid optimaal de warmte en bied een groots zicht op het vlambeeld.

 

Externe beluchting:

 

Optioneel is de houtkachel aan te sluiten met een los verkrijgbare buitenlucht aansluiting waardoor de Scan 1006 de benodigde zuurstof door middel van een aluminium slang uit de kruipruimte of via de buitengevel kan verkrijgen. Dit wordt toegepast bij woningen waarbij er eventueel onderdruk zou kunnen ontstaan waardoor rook terugslag zou kunnen voorkomen. ( Woningen gebouwd met de nieuwste isolatie normen )

 

Andere varianten van de Scan inbouw houtkachel:

 

Ook leverbaar als de iets smallere Scan 1005 voor als deze Scan 1006 net iets te breed is. Maar vergeet zeker de varianten Scan 1003 & Scan 1004 niet even te bekijken! Al deze varianten bieden de zelfde kenmerken als de Scan 1006 alleen in een ander formaat. Hierdoor zit er altijd wel één tussen die prima past.

 

 

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Maximaal vermogen

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer