Art nr:80281

A+

Dik Geurts Instyle Corner 660 Low

Prijs op aanvraag

Afmetingen (DxBxH)

35 × 49,5 cm

Rendement

83%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Instyle Corner 660 Low

 

De Dik Geurts Instyle Corner 660 Low haard is voorzien van een extra ruit aan de zijkant, naar wens aan de linker- of rechterzijde. De Corner Low is slechts 49,5 cm hoog. Dit maakt hem zeer geschikt om in een bestaande openhaard te worden ingebouwd. Deze 2-zijdige haard is ideaal om in een hoek van de woonruimte te worden ingebouwd. De stalen lijsten met een breedte van slechts 20 mm zijn minimaal gehouden.

 

BEDIENINGSGEMAK Instyle Corner:

 

De houtkachels van Dik Geurts zijn niet alleen zeer gemakkelijk te bedienen, maar reageren ook direct op de bediening van de luchtschuif. Het vermiculiet interieur draagt bij aan het vasthouden van de warmte, terwijl het moderne beluchtingssysteem zorgt voor een optimale en schonere verbranding. Hierdoor voldoet deze houtkachel aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 gelden. Hierdoor haal je met deze Dik Geurts haard een sfeervolle en toch milieu vriendelijke haard in huis.

Vergeet niet de aansluitkraag Linerkit Pro 150 mm mee te bestellen.

 

Kortom bent u op zoek naar een makkelijk in te bouwen houtkachel met de nieuwste verbrandingstechnieken dan heeft u aan de  Instyle corner serie een goed keus!

 

Deze uitvoering van de Dik Geurts Instyle Corner 660 is de lage variant van 495mm hoogte, tevens is er ook een iets hogere variant leverbaar, de Dik Geurts Instyle Corner 660 High van 520mm hoog. Voor de rest is de haard exact dezelfde als deze Instyle Corner 660 Low.

 

Liever een inbouw houtkachel met aan driezijde een rit waar het vlammenbeeld zichtbaar is? Dan is de Dik Geurts Triple 660 Low een goede keus.

Ook deze haard is met het zelfde gemak in te ( laten ) bouwen, maar geeft een rijker vuurbeeld als u bijvoorbeeld de haard in het midden van een langere wand wilt plaatsen.

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 35 × 49,5 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 105 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht