A

Dik Geurts Prostyle 650

Prijs op aanvraag

Rendement

80,5%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Dik Geurts PROstyle 650

 

De Dik Geurts Prostyle 650 inzethaard is speciaal ontworpen voor inbouw in een bestaande situatie. Bij verbouwing of renovatie kan een oude—gas of houthaard eenvoudig worden vervangen door deze moderne en milieuvriendelijke haard met een hoog vermogen. Door de keuze uit de vijf verschillende ombouwkaders kun je de Prostyle 650 naar eigen wens afwerken. Verder is de Prostyle 650 voorzien van gescreend glas, dit is de zwart bedrukte rand op het glas van de haard.

 

BEDIENINGSGEMAK:

 

De houtkachels van Dik Geurts zijn niet alleen zeer gemakkelijk te bedienen, maar reageren ook direct op de bediening van de luchtschuif. Het vermiculiet interieur draagt bij aan het vasthouden van de warmte, terwijl het moderne beluchtingssysteem zorgt voor een optimale en schonere verbranding. Hierdoor voldoet deze houtkachel aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 gelden. Hierdoor haal je met deze Dik Geurts haard een sfeervolle en toch milieu vriendelijke haard in huis.

 width=

Slim Line

 width=

Modern Line

 width=

Classic Line 4s

 width=

Classic Line 3s

 width=

Inbouw Frame 3  & 8mm dikte

 

Vergeet niet de aansluitkraag Linerkit Pro 150 mm mee te bestellen.

 

Kortom bent u op zoek naar een makkelijk in te bouwen houtkachel met de nieuwste verbrandingstechnieken dan heeft u aan de  Prostyle serie een goed keus!

 

PROSTYLE SERIE

 

De gehele serie Prostyle haarden bestaat uit maar liefst 7 modellen waaronder de Prostyle 700 Tunnel, een haard waar je zicht op het vlammenspel heb vanaf twee zijden. Die uitstekend kan functioneren als roomdivider.

Ook leverbaar als de kleinere Prostyle 500, 550, 600, en de grotere Prostyle 700, 800 & 1000.

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 108 kg
Merk

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht