A+

Altech Max B Basis

Prijs:

4.358,-

Rendement

76%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Altech Max b

De Altech MAX B is een ongekend strakke speksteenkachel en een vrijstaand model. De houtkachel behoort tot de nieuwe serie speksteenkachels van Altech en is het eerste model wat ze op de markt brengen met een stalen (i.p.v. gietijzeren) frame. Dankzij dit frame van staal en de verdiepte spekstenen is de Altech Max strakker vormgegeven dan de rest van zijn Altech familie.

Tijdloos Design

Voor de eerste keer in 40 jaar dat Altech speksteenkachels maakt, is de keuze gemaakt om een model op de markt te brengen met een stalen frame. Door dit stalen frame en verdiepte spekstenen heeft de Altech Max het meest strakke design van alle speksteenkachels.

Met een vermogen van 3 tot en met 8,5 kW is de Max geschikt om zowel kleinere ruimtes als grotere ruimtes te voorzien van een heerlijke infraroodwarmte. De houtkachel is eenvoudig te gebruiken, u kunt de geïntegreerde deurgreep en luchthendel bedienen met gebruik van de meegeleverde sleutel. Zoals u van Altech gewend bent, is dit model leverbaar op een houtdepot waardoor u een nog beter zicht heeft op het prachtige vlammenspel.

 

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

CV aansluiting

Gewicht

Kleur

,

Maximaal vermogen

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer