A

Attika Caro 120

Prijs:

5.050,-

Afmetingen (DxBxH)

41 × 115 cm

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Attika Caro 120

Krachtige en Stijlvolle Warmte: Attika Caro 120 Houtkachel

Ten eerste: de Attika Caro 120 houtkachel is een meesterwerk van elegantie en functionaliteit, ontworpen om uw huis te verwarmen met krachtige stralingswarmte en tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging aan uw interieur te zijn. Met een combinatie van hoogwaardige materialen, geavanceerde technologie en een eigentijds ontwerp, biedt deze houtkachel een unieke ervaring van warmte en comfort.

Efficiënte Verwarmingstechnologie

Dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie van Attika levert de Caro 120 houtkachel een uitstekende efficiëntie en zorgt hij voor een maximale warmteafgifte. De kachel is ontworpen met een grote verbrandingskamer, waardoor er voldoende ruimte is voor het verbranden van houtblokken tot 60 cm lang. Dit zorgt voor langere brandtijden en minder vaak bijvullen.

Stralingswarmte en Luchtcirculatie

De Caro 120 houtkachel straalt een aangename en comfortabele warmte uit, die gelijkmatig wordt verspreid door de ruimte. De stralingswarmte zorgt voor een directe en behaaglijke warmtebron, terwijl de ingebouwde convectieventilator zorgt voor een gelijkmatige luchtcirculatie, waardoor de warmte snel en efficiënt door de kamer wordt verdeeld.

Stijlvol Design en Hoogwaardige Materialen

Met zijn moderne en minimalistische design voegt de Attika Caro 120 houtkachel een vleugje elegantie toe aan elke woonruimte. Het strakke glazen frontpaneel biedt een prachtig zicht op het vlammenspel, terwijl het hoogwaardige staal en de keramische bekleding zorgen voor duurzaamheid en een luxueuze uitstraling.

Milieuvriendelijk en Duurzaam

Attika hecht veel waarde aan duurzaamheid en het verminderen van de impact op het milieu. De Caro 120 houtkachel voldoet aan de strengste milieunormen en is uitgerust met een efficiënte verbrandingstechnologie die zorgt voor een schonere verbranding en lagere uitstoot van rookgassen. Bovendien is de kachel gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en weinig onderhoud vereisen.

Conclusie

Met de Attika Caro 120 houtkachel haalt u niet alleen een krachtige verwarmingsoplossing in huis, maar ook een stijlvol designobject dat uw interieur verrijkt. Geniet van de gezelligheid en warmte die deze kachel biedt, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere levensstijl.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 41 × 115 cm
Brandstof

CV aansluiting

Kleur

, ,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht