A+

Attika Max 600

Prijs:

7.800,-

De haard is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes. Ook is het mogelijk om 1 of meerdere bankjes te nemen, vraag hier gerust een offerte voor aan!

Rendement

81%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Attika max 600

De krachtige en stijlvolle Attika Max 600: De perfecte vrijstaande houtkachel voor een warme en gezellige ambiance in uw huis. Met zijn geavanceerde functies en hoogwaardige constructie brengt deze kachel uw verwarmingservaring naar een hoger niveau. Of uw interieur nu modern of traditioneel is, de Attika Max 600 voegt een vleugje elegantie en comfort toe aan elke ruimte.

Krachtige verwarming voor grote ruimtes

Met een indrukwekkend vermogen van 4-10 kW is de Attika Max 600 ideaal voor het verwarmen van grote ruimtes. Of het nu uw ruime woonkamer, een open keuken of een gezellige lounge is, deze kachel biedt de nodige warmte en creëert een aangename temperatuur tijdens koude winterdagen. Dankzij de geavanceerde constructie wordt de warmte gelijkmatig verspreid, waardoor u kunt genieten van een efficiënte en comfortabele verwarming.

Stijlvol design en vakmanschap

De Attika Max is een toonbeeld van stijl en vakmanschap. Het strakke en eigentijdse ontwerp past perfect bij elke interieurstijl, terwijl het hoogwaardige materiaalgebruik en de afwerking de kachel een luxe uitstraling geven. De grote panoramische glazen deur biedt een prachtig uitzicht op het vlammenspel en draagt bij aan een gezellige en ontspannen sfeer in uw huis.

Gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie

Met de Attika Max  is gebruiksgemak gegarandeerd. Dankzij de intuïtieve bedieningsknoppen kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur regelen en het vlammenspel naar uw voorkeur aanpassen. Bovendien is de kachel uitgerust met geavanceerde verbrandingstechnologie, waardoor u kunt genieten van een schone en efficiënte verbranding. Dit resulteert in minder emissies en een kleinere ecologische voetafdruk.

Geniet van warmte en comfort

Met de Attika Max 600 vrijstaande houtkachel ervaart u een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Dankzij het krachtige verwarmingsvermogen, het prachtige design en de geavanceerde functies creëert deze kachel een comfortabele en gezellige sfeer in uw huis. Ontspan en geniet van het warme vlammenspel terwijl u de koude winterdagen trotseert. Ervaar de ultieme harmon

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht

,