A

Attika Nexo

Prijs:

3.740,-

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Attika Nexo

Verhoog uw comfort en sfeer met de Attika Nexo houtkachel

Transformeer uw woonruimte met de Attika Nexo houtkachel, een combinatie van stijl en functionaliteit.

Elegant design voor moderne interieurs

Met zijn strakke lijnen en eigentijdse design is de Attika Nexo houtkachel een perfecte aanvulling op moderne interieurs. Het slanke ontwerp en de hoogwaardige afwerking zorgen voor een stijlvolle uitstraling in elke ruimte.

Efficiënte verwarming voor optimaal comfort

Dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie van de Attika Nexo houtkachel geniet u van efficiënte verwarming met een hoog rendement. De kachel verwarmt snel en gelijkmatig, waardoor u kunt genieten van een aangename temperatuur in uw huis.

Milieuvriendelijk en duurzaam

De Attika Nexo houtkachel is ontworpen met het oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Door zijn efficiënte verbranding minimaliseert de kachel de uitstoot van schadelijke stoffen en draagt hij bij aan een schonere lucht. Bovendien is de kachel vervaardigd van hoogwaardige materialen die lang meegaan.

Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

De Attika Nexo houtkachel is eenvoudig te bedienen en te onderhouden. Met de handige zuurstofregeling regelt u moeiteloos de intensiteit van het vuur. Daarnaast zorgen de innovatieve reinigingssystemen ervoor dat het onderhoud tot een minimum beperkt blijft.

Veiligheid voorop

Bij Attika staat veiligheid voorop. De Nexo houtkachel is voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen om ongelukken te voorkomen. De kachel is uitgerust met een stevige glazen deur die uw gezin beschermt tegen direct contact met het vuur.

Een gezellige sfeer in huis

Naast de functionele voordelen biedt de Attika  houtkachel een warme en gezellige sfeer in huis. Het knisperende geluid van het brandende hout en het hypnotiserende vlammenspel zorgen voor ontspanning en rust in uw leefruimte.

Conclusie

Met de Attika Nexo houtkachel haalt u niet alleen een bron van efficiënte verwarming in huis, maar ook een stijlvol designelement dat uw interieur verrijkt. Geniet van het comfort, de duurzaamheid en de gezelligheid die deze kachel te bieden heeft.

De haard is in verschillende lengtes te verkrijgen: 100, 120, 140, 160, 185 CM. De haard heeft een hout vak als optie, vanaf de Nexo 120.

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

CV aansluiting

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht

,