A

Attika Pilar

Prijs:

9.360,-

Afmetingen (DxBxH)

46 × 193 cm

Rendement

81%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Attika Pilar Houtkachel

 

Introductie

De Attika Pilar houtkachel is een prachtig ontworpen verwarmingsoplossing die uw huis voorziet van warmte, comfort en een vleugje elegantie. Met zijn opvallende design en efficiënte verbrandingstechnologie is deze kachel een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar zowel functionaliteit als esthetiek.

Stijlvol design

Het design van de Attika Pilar houtkachel is een lust voor het oog. Met zijn slanke, moderne uitstraling en strakke lijnen past deze kachel perfect in elk interieur. Het hoogwaardige vakmanschap en de aandacht voor detail zijn duidelijk zichtbaar in elk aspect van het ontwerp.

Efficiënte verbrandingstechnologie

Dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie van de Attika Pilar houtkachel kunt u genieten van een efficiënt verwarmingssysteem. De kachel is voorzien van een hoogwaardige vuurkamer en een geoptimaliseerde luchtstroom, waardoor het hout efficiënt wordt verbrand en warmte gelijkmatig wordt verspreid.

Milieuvriendelijk

De Attika houtkachel is niet alleen efficiënt, maar ook milieuvriendelijk. De kachel voldoet aan de strengste emissienormen en zorgt voor een minimale uitstoot van schadelijke stoffen. U kunt dus met een gerust hart genieten van de warmte, wetende dat u een positieve bijdrage levert aan het milieu.

Gebruiksgemak

Deze houtkachel is eenvoudig te bedienen en te onderhouden. Met een gebruiksvriendelijke zuurstofregeling kunt u eenvoudig de gewenste warmte-intensiteit regelen. Daarnaast is de kachel uitgerust met een handige aslade, waardoor het verwijderen van as en reinigen een moeiteloze taak wordt.

Krachtige verwarming

De Attika Pilar houtkachel levert een indrukwekkend vermogen en kan grote ruimtes effectief verwarmen. Of u nu een knusse woonkamer of een ruime open haard heeft, deze kachel zorgt voor een comfortabele en aangename temperatuur, zelfs op de koudste winterdagen.

Duurzaamheid en kwaliteit

Attika staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Pilar houtkachel is daarop geen uitzondering. Vervaardigd met duurzame materialen en met oog voor detail, is deze kachel gebouwd om lang mee te gaan. U kunt rekenen op jarenlang betrouwbaar gebruik en optimaal comfort.

Conclusie

De Attika Pilar houtkachel combineert stijl, efficiëntie en duurzaamheid op een indrukwekkende manier. Met zijn opvallende design en geavanceerde verbrandingstechnologie zorgt deze kachel voor een warm en gezellig huis, terwijl u tegelijkertijd een positieve impact op het milieu heeft. Investeer in de Attika Pilar houtkachel en geniet van het beste wat verwarmingstechnologie te bieden heeft.

Extra informatie

Afmetingen 46 × 193 cm
Brandstof

CV aansluiting

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht