A

Attika Q-BE / Q-BE XL

Prijs:

5.440,-

De Attika Q-BE is een echte grootse vertoning, draaibaar om zijn as en zo kunt u vanuit elke hoek de eindeloze vuurshow bewonderen. Licht uit, spot aan voor de Attika Q-BE.  

Rendement

80%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Attika Q-BE/Q-BE XL

Geniet van gezellige warmte en tijdloos design met de Attika Q-BE/Q-BE XL houtkachel.

Ontwerp en Stijl: Een Tijdloos Meesterwerk

De Attika Q-BE/Q-BE XL houtkachel combineert functionaliteit met een elegant en tijdloos ontwerp. Met zijn strakke lijnen en minimalistische uitstraling past deze kachel perfect in elke moderne interieurstijl. Of je nu een eigentijdse woonkamer hebt of een meer traditionele inrichting, de Attika Q-BE/Q-BE XL voegt een vleugje stijl toe aan elke ruimte.

Efficiëntie en Warmte: Verwarm je Huis Effectief

Met een hoog rendement en een vermogen van 3-8 kW, zorgt de Attika Q-BE/Q-BE XL voor efficiënte verwarming van je huis. Het houtverbrandingssysteem biedt een optimale verbranding en warmteafgifte, waardoor je kunt genieten van een comfortabele en gezellige sfeer in de koudere maanden.

Gebruiksgemak: Eenvoudig en Intuïtief

De Attika Q-BE is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met zijn intuïtieve zuurstofregeling is de warmte intensiteit gemakkelijk te regelen. Het grote glazen raam biedt een prachtig uitzicht op het vlammenspel, waardoor je kunt genieten van de rustgevende ambiance van een echte houtkachel.

Duurzaamheid: Milieuvriendelijk en Energiezuinig

De Attika Q-BE is niet alleen een bron van warmte en comfort, maar ook een milieubewuste keuze. Met zijn geavanceerde verbrandingstechnologie en hoogwaardige isolatie draagt deze kachel bij aan een lagere uitstoot en een efficiënter energieverbruik. Dit betekent dat je niet alleen je huis verwarmt, maar ook het milieu spaart.

Conclusie: Verwarm je Huis met Stijl en Comfort

De Attika Q-BE/Q-BE XL houtkachel is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van warmte, stijl en functionaliteit. Met zijn tijdloze ontwerp, efficiënte verwarming en gebruiksgemak brengt deze kachel de gezelligheid van een echt haardvuur in je huis. Kies voor de Attika Q-BE en geniet van comfortabele avonden en een warme ambiance.

Deze haard is 360 graden draaibaar en daardoor multi inzetbaar in de ruimte.

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht