Art nr:96100100

A+

Bullerjan B2 Flex BOX

Prijs:

2.834,-

Uitvoering: staal Zwart grafiet Handgrepen: roestvrij staal

Afmetingen (DxBxH)

35,8 × 125,5 cm

Rendement

88%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

B² flex BOX

  1. Flexibiliteit in installatie: De B² Flex BOX kan vrijstaand worden geplaatst in de ruimte, waardoor je de vrijheid hebt om de kachel te positioneren waar je maar wilt. Dit maakt het mogelijk om de warmte gelijkmatig te verspreiden in de gewenste richting.
  2. Modulaire configuratie: De B² Flex BOX maakt gebruik van een modulair systeem, waardoor je meerdere BOX-eenheden kunt combineren en aanpassen aan jouw specifieke behoeften en ruimte. Dit geeft je de flexibiliteit om de kachel aan te passen aan veranderende omstandigheden en opbergbehoeften.
  3. Efficiënte warmteafgifte: Met zijn doordachte ontwerp en geavanceerde verbrandingstechnologie biedt de B² Flex BOX een efficiënte warmteafgifte. Dit zorgt voor een aangename en comfortabele verwarming van de ruimte waarin hij is geplaatst.
  4. Stijlvol design: De Bullerjan B² Flex BOX kachel heeft een eigentijds en stijlvol design dat past bij verschillende interieurstijlen. De strakke lijnen en hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat de kachel een blikvanger is in je woonruimte.
  5. Milieuvriendelijk: De B² Flex BOX is ontworpen met het oog op energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Het maakt gebruik van schonere verbrandingstechnologieën en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van emissiebeheersing.
  6. Gebruiksgemak: De kachel is eenvoudig te bedienen en biedt gebruikersvriendelijke functies. Met een intuïtief bedieningspaneel kun je de warmte-instellingen naar wens aanpassen en de kachel gemakkelijk regelen.

De Bullerjan B² Flex BOX kachel biedt dus niet alleen een efficiënte en comfortabele verwarming, maar ook flexibiliteit, stijl en milieuvriendelijkheid. Het is een opmerkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige kachel met veelzijdige functies.

Extra informatie

Afmetingen 35,8 × 125,5 cm
Brandstof

CV aansluiting

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Vuurzicht