A

Bullerjan Free Flow FF17

Prijs:

2.370,-

Vraag een vrijblijvende offerte aan als u wat anders wilt dan de standaard uitvoering!

Rendement

81%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Bullerjan Free Flow

De Bullerjan Free Flow is een opvallende kachel die vakmanschap, efficiëntie en stijl combineert. Met zijn slanke en moderne ontwerp voegt hij een vleugje elegantie toe aan elke ruimte, terwijl hij tegelijkertijd zorgt voor optimale warmteafgifte en een gezellige sfeer.

Met een uitstekend rendement en een nominaal vermogen van 6,8 tot 14,2 kw is de FF17 Basic in staat om snel en efficiënt warmte te genereren, zelfs in grotere ruimtes. Dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie en de hoogwaardige bouwkwaliteit biedt deze kachel een betrouwbare en constante warmteafgifte.

De FF17 Basic is ontworpen met gebruiksgemak en comfort in gedachten. Met een intuïtief bedieningspaneel kun je eenvoudig de warmte-instellingen aanpassen aan jouw voorkeur, zodat je altijd de ideale temperatuur kunt bereiken. Bovendien zorgt het luchtstroomsysteem ervoor dat de warmte gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid, waardoor koude plekken worden geëlimineerd.

Naast zijn indrukwekkende prestaties is de FF17 Basic ook een visueel aantrekkelijke kachel. Het slanke en moderne ontwerp past perfect bij verschillende interieurstijlen, of het nu gaat om een klassiek, eigentijds of minimalistisch decor. De kachel dient als een prachtig middelpunt van de ruimte en voegt een vleugje esthetiek toe aan elk interieur.

Bovendien is de FF17 Basic vervaardigd met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met nauwgezet vakmanschap, biedt deze kachel een lange levensduur en betrouwbare prestaties. Met de FF17 Basic investeer je in een kwaliteitsproduct dat jarenlang comfort en warmte zal bieden.

Kortom, de Free Flow FF17 Basic is een indrukwekkende kachel die uitblinkt in prestaties, esthetiek en duurzaamheid. Met zijn efficiënte verwarmingstechnologie, gebruiksvriendelijke bediening en stijlvolle design, biedt deze kachel een uitstekende verwarmingsoplossing voor elk huis of kantoor. Geniet van de warmte en comfort die de Bullerjan Free Flow te bieden heeft en creëer een gezellige sfeer waar je altijd naar terug kunt keren.

Deze kachel heeft 3 types:

  • Type 00 – 6,8 kW
  • Type 01 – 10,0 kW
  • Type 02 – 14,2 kW

Extra informatie

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

Nominaal vermogen

Rendement