Art nr:C310 - C310G

A

Contura 310

Prijs:

3.450,-

Let op deze prijs is exclusief houtvak

Afmetingen (DxBxH)

85 × 37,5 cm

Rendement

76%

Brandstof

Hout

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura 310: De Vrijstaande Houtgestookte Kachel

Tijdloos Design en Functionaliteit

De Contura 310 is een meesterwerk van het gerenommeerde kachelmerk Contura. Deze vrijstaande houtgestookte kachel combineert tijdloos design met ongeëvenaarde functionaliteit. Met zijn strakke lijnen en robuuste uitstraling past de 310 perfect in zowel moderne als traditionele interieurs.

Efficiënte Verwarming

Deze houtkachel is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw huis, maar ook een uiterst efficiënte warmtebron. De Contura 310 is ontworpen om maximale warmte uit elk stuk hout te halen. Dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie zorgt de kachel voor een optimale warmteafgifte en een schonere verbranding. Dit betekent minder uitstoot en een beter rendement.

Gemak en Comfort

Het gebruiksgemak van de Contura 310 is ongeëvenaard. De grote glazen deur biedt een prachtig zicht op het vuur, waardoor een gezellige sfeer ontstaat in uw woonkamer. De deur is eenvoudig te openen en te sluiten, wat het bijvullen van hout gemakkelijk maakt. Bovendien zorgt het effectieve luchtspoelsysteem ervoor dat het glas schoon blijft, zodat u altijd kunt genieten van een helder zicht op de vlammen.

Flexibele Plaatsing

De Contura 310 is ontworpen voor maximale flexibiliteit in plaatsing. Of u nu kiest voor een centrale plek in de kamer of tegen een muur, deze kachel komt altijd tot zijn recht. Dankzij de compacte afmetingen en het strakke design neemt hij weinig ruimte in beslag, terwijl hij toch een krachtige warmtebron blijft.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Contura staat bekend om zijn duurzame producten en de Contura 310 is geen uitzondering. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail vervaardigd, biedt deze kachel jarenlang betrouwbaar gebruik. De robuuste constructie garandeert een lange levensduur, terwijl de efficiënte verbrandingstechnologie helpt om uw houtverbruik te minimaliseren.

Optionele Accessoires

Voor extra gebruiksgemak zijn er diverse optionele accessoires beschikbaar voor de Contura 310. Denk aan een praktische houtopslagmodule of een stijlvolle vloerplaat. Deze accessoires maken uw kachel niet alleen functioneler, maar ook een echte blikvanger in uw interieur.

Conclusie

De Contura 310 is meer dan een kachel; het is een investering in comfort, stijl en duurzaamheid. Met zijn efficiënte verwarmingscapaciteit, gebruiksvriendelijke ontwerp en tijdloze uitstraling, biedt deze houtgestookte kachel alles wat u nodig heeft voor een warm en gezellig huis. Kies voor de Contura 310 en ervaar de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 85 × 37,5 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 130 kg
Kleur

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht

contura-300-i7-binnenwerk

Contura 300 / i7 Binnenwerk

Leverbaar

312,95