Art nr:320A, 320AG, 320T, 320TG

A

Contura 320A

Prijs:

3.775,-

Afmetingen (DxBxH)

85 × 37,5 cm

Rendement

76%

Brandstof

Hout

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura 320A

De Contura 320A is de perfecte keuze voor als u graag zelf bepaalt hoe de kachel eruit ziet. Wilt u een zwarte of een witte kachel? Een omlijsting van speksteen of artstone? Deur van gietijzer of glas? Wilt u een houtvak? U hebt de keuze uit drie varianten. Uittreklade of een ander handig accessoire?

De Contura 320 is verkrijgbaar in diverse varianten. De 320A met artstone met gietijzeren of glazen deur en de 320T in speksteen, tevens met giertijzeren of glazen deur.Kies uw favoriete model en combineer dit met een of meer bijpassende en praktische accessoires.

Stook verantwoord, Kies bewust voor Contura width=

De gezelligheid van een houtkachel, de warmte en het schitterende vlammenspel is voor veel mensen dé reden om een houtkachel aan te schaffen. Naast de perfecte sfeer zorgt een houtkachel ook voor een lagere energierekening. Maar moderne houtkachels bieden u nóg meer. Zij zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen waar naast uitstekende kwaliteit, milieu en duurzaamheid het uitgangspunt is.
Kiest u voor een kachel die valt onder Bewust Stoken dan bent u verzekerd van een haard die voldoet aan de hoogste milieu- en kwaliteitsnormen van Europa. Een unieke norm waar we trots op zijn.
Alles wat we doen belast het milieu op een bepaalde manier. Tegenwoordig hebben we vaak de mogelijkheid om te bepalen in welke mate we het milieu belasten. Om deze reden is in 2016 Bewust Stoken opgericht, een onafhankelijk adviserend orgaan met vakkundige adviespunten door heel Nederland, dat gehoor geeft aan de groeiende behoefte om een zo goed mogelijk onafhankelijk advies te geven.

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 85 × 37,5 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 182 kg
Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht

contura-300-i7-binnenwerk

Contura 300 / i7 Binnenwerk

Leverbaar

312,95