A

Contura 330G

Prijs:

3.450,-

Afmetingen (DxBxH)

85 × 37,5 cm

Rendement

76%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura 330G

De lage Contura 330G geeft u de mogelijkheid om uw haard op vloerhoogte te plaatsen. Je kunt hem ook los of in een bestaande gemetselde haard plaatsen. De Contura 330 is verkrijgbaar in zwart plaatstaal met een glazen deur. Combineer uw Contura 330 met een of meer bijpassende en praktische accessoires.

Stook verantwoord, Kies bewust voor Contura width=

De gezelligheid van een houtkachel, de warmte en het schitterende vlammenspel is voor veel mensen dé reden om een houtkachel aan te schaffen. Naast de perfecte sfeer zorgt een houtkachel ook voor een lagere energierekening. Maar moderne houtkachels bieden u nóg meer. Zij zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen waar naast uitstekende kwaliteit, milieu en duurzaamheid het uitgangspunt is.
Kiest u voor een kachel die valt onder Bewust Stoken dan bent u verzekerd van een haard die voldoet aan de hoogste milieu- en kwaliteitsnormen van Europa. Een unieke norm waar we trots op zijn.
Alles wat we doen belast het milieu op een bepaalde manier. Tegenwoordig hebben we vaak de mogelijkheid om te bepalen in welke mate we het milieu belasten. Om deze reden is in 2016 Bewust Stoken opgericht, een onafhankelijk adviserend orgaan met vakkundige adviespunten door heel Nederland, dat gehoor geeft aan de groeiende behoefte om een zo goed mogelijk onafhankelijk advies te geven.

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 85 × 37,5 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 115 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht

contura-300-i7-binnenwerk

Contura 300 / i7 Binnenwerk

Leverbaar

312,95