A+

Contura 35

Prijs:

4.880,-

Afmetingen (DxBxH)

43 × 160 cm

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura 35

De Contura 35 is een neefje van de met de Red dot design Award bekroonde Contura 35T. De Contura 35 heeft in plaats van een omhulsel van speksteen een bekleding van plaat staal. Daardoor heeft hij een strakke, industriële uitstraling ontstaat. Het vuur heeft veel ruimte achter een grote ruit. De Contura 35  is een kachel met een grote keuzevrijheid. U kunt kiezen uit drie verschillende omlijstingen die allemaal over speciale, esthetische kwaliteiten beschikken: glanzend, wit plaatstaal, sober zwart of natuurlijk speksteen. Alle modellen hebben een glazen topplaat en zijruiten, zodat u nog meer kunt genieten van het vlammenspel in uw Contura 35.

Stook verantwoord, Kies bewust  width=

De gezelligheid van een houtkachel, de warmte en het schitterende vlammenspel is voor veel mensen dé reden om een houtkachel aan te schaffen. Naast de perfecte sfeer zorgt een houtkachel ook voor een lagere energierekening. Maar moderne houtkachels bieden u nóg meer. Zij zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen waar naast uitstekende kwaliteit, milieu en duurzaamheid het uitgangspunt is.
Kiest u voor een kachel die valt onder Bewust Stoken dan bent u verzekerd van een haard die voldoet aan de hoogste milieu- en kwaliteitsnormen van Europa. Een unieke norm waar we trots op zijn.
Alles wat we doen belast het milieu op een bepaalde manier. Tegenwoordig hebben we vaak de mogelijkheid om te bepalen in welke mate we het milieu belasten. Om deze reden is in 2016 Bewust Stoken opgericht, een onafhankelijk adviserend orgaan met vakkundige adviespunten door heel Nederland, dat gehoor geeft aan de groeiende behoefte om een zo goed mogelijk onafhankelijk advies te geven.

 

https://www.youtube.com/watch?v=YDrYFm8KwxI

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 43 × 160 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 200 kg
Kleur

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht