A

Contura 556T Style

Prijs:

4.950,-

De contura 556 is ook in goedkopere varianten te verkrijgen.

Afmetingen (DxBxH)

44 × 108 cm

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura 556T Style

De Contura 556 T Style (met speksteen) heeft nu nieuwe en nog grotere zijruiten! Met de spekstenen omlijsting krijgt u het beste van twee werelden: het licht van het vuur verspreidt zich door de grote ruit aan de voorkant en de ruiten aan de zijkant. Het van nature warmte absorberende speksteen garandeert u een optimale verwarmingsvermogen. De Contura 556 T met speksteen in te verkrijgen in zwart en grijs gietijzer.

Stook verantwoord, Kies bewust  width=

De gezelligheid van een houtkachel, de warmte en het schitterende vlammenspel is voor veel mensen dé reden om een houtkachel aan te schaffen. Naast de perfecte sfeer zorgt een houtkachel ook voor een lagere energierekening. Maar moderne houtkachels bieden u nóg meer. Zij zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen waar naast uitstekende kwaliteit, milieu en duurzaamheid het uitgangspunt is.
Kiest u voor een kachel die valt onder Bewust Stoken dan bent u verzekerd van een haard die voldoet aan de hoogste milieu- en kwaliteitsnormen van Europa. Een unieke norm waar we trots op zijn.
Alles wat we doen belast het milieu op een bepaalde manier. Tegenwoordig hebben we vaak de mogelijkheid om te bepalen in welke mate we het milieu belasten. Om deze reden is in 2016 Bewust Stoken opgericht, een onafhankelijk adviserend orgaan met vakkundige adviespunten door heel Nederland, dat gehoor geeft aan de groeiende behoefte om een zo goed mogelijk onafhankelijk advies te geven.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 44 × 108 cm
Brandstof

CV aansluiting

Kleur

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht