Art nr:610

A

Contura 610 Style

Prijs:

3.895,-

Afmetingen (DxBxH)

49,5 × 126 cm

Rendement

81%

Brandstof

Hout

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura 610 Style

De Contura 610 Style is het kleinste model uit de uitgebreide 600-serie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een deur van gietijzer of glas. Een omlijsting van artstone of plaatstaal (zwart, grijs of wit). Houtvak met of zonder deur, afdekplaat of warmtevak boven de deur en accessoires zoals warmtevasthoudende powerstone, een kookplaat en een ventilator. Een prachtige en praktische noviteit is de houtopslag aan de zijkant van de kachel.

Stook verantwoord, Kies bewust voor Contura

De gezelligheid van een houtkachel, de warmte en het schitterende vlammenspel is voor veel mensen dé reden om een houtkachel aan te schaffen. Naast de perfecte sfeer zorgt een houtkachel ook voor een lagere energierekening. Maar moderne houtkachels bieden u nóg meer. Zij zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen waar naast uitstekende kwaliteit, milieu en duurzaamheid het uitgangspunt is.
Kiest u voor een kachel die valt onder Bewust Stoken dan bent u verzekerd van een haard die voldoet aan de hoogste milieu- en kwaliteitsnormen van Europa. Een unieke norm waar we trots op zijn. Alles wat we doen belast het milieu op een bepaalde manier. Tegenwoordig hebben we vaak de mogelijkheid om te bepalen in welke mate we het milieu belasten. Om deze reden is in 2016 Bewust Stoken opgericht, een onafhankelijk adviserend orgaan met vakkundige adviespunten door heel Nederland, dat gehoor geeft aan de groeiende behoefte om een zo goed mogelijk onafhankelijk advies te geven.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 49,5 × 126 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 150 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht