A

Contura 620 Style

Prijs:

4.595,-

Rendement

86%

Brandstof

Hout

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura 620 Style: De Perfecte Vrijstaande Houtgestookte Kachel

Warmte en Stijl in Één

De Contura 620 Style is een meesterwerk van vakmanschap en design. Deze vrijstaande houtgestookte kachel biedt niet alleen een efficiënte verwarmingsoplossing, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan uw interieur. Het moderne ontwerp met strakke lijnen en hoogwaardige afwerking maakt deze kachel een eyecatcher in elke ruimte.

Efficiënt en Milieuvriendelijk

Contura staat bekend om zijn aandacht voor detail en milieuvriendelijkheid. De Contura 620 Style is uitgerust met geavanceerde verbrandingstechnologie, waardoor hout volledig en efficiënt verbrandt. Dit zorgt voor een hoger rendement en minder uitstoot van schadelijke stoffen. De kachel voldoet aan de strengste milieunormen, zodat u met een gerust hart kunt genieten van een warme, gezellige sfeer.

Gebruiksgemak en Comfort

De Contura 620 Style is ontworpen met de gebruiker in gedachten. De grote ruit in de deur biedt een prachtig zicht op het vlammenspel en is voorzien van een innovatief luchtspoelsysteem dat roetvorming voorkomt. Dit zorgt ervoor dat het glas helder blijft en u altijd een onbelemmerd zicht heeft op het vuur. Bovendien is de kachel voorzien van een handige houtopslagruimte onderin, zodat u altijd een voorraad brandhout binnen handbereik heeft.

Aanpasbare Opties

Deze kachel is volledig aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Kies uit verschillende afwerkingen om de kachel perfect te laten aansluiten bij uw interieur. Optioneel kunt u de Contura 620 Style uitrusten met een warmtevasthoudende powerstone voor een nog langere warmteafgifte. Dit zorgt ervoor dat uw woning langer warm blijft, zelfs nadat het vuur is gedoofd.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Veiligheid is een topprioriteit bij Contura. De Contura 620 Style is voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals een zelfsluitende deur en een beveiligingssysteem tegen oververhitting. Deze functies zorgen ervoor dat u veilig kunt genieten van de warmte en het comfort van uw kachel.

Conclusie

De 620 Style is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, efficiënte en gebruiksvriendelijke houtkachel. Met zijn geavanceerde technologie, aanpasbare opties en hoge veiligheidsstandaarden, biedt deze kachel alles wat u nodig heeft voor een warme en gezellige woning. Ontdek de perfecte combinatie van design en functionaliteit met de Contura 620 Style.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer